Camo Sierra

Sierra is van een gepigmenteerde kwaliteit die gecorrigeerd is, wat wil zeggen dat het een behandeling heeft gehad waardoor de duurzaamheid enorm is vergroot. Deze leersoort is geschikt voor zowel de private- als de publieke sector. 

Sorteren op
Toon als:

1-67 van 67 producten

Stofsoort in detail

Sierra is verkrijgbaar in maar liefst 37 verschillende kleuren. Het leer is chroom-gebruind en geproduceerd zonder gebruik van PCP en CFP, welke schadelijk zijn voor het milieu. Het rauwe materiaal komt van overzees vee, waarop brandmerken en bulten te zien kunnen zijn. Omdat het een natuurproduct is, kunnen de echte kleur en het profiel ietwat verschillen van de foto. Sierra-leer heeft een dikte van 0,9 tot 1,1 millimeter.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Camo. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven