Carl Hansen tafels

Je kunt alle kanten op met de Carl Hansen tafels. Een spontane eter of een familiediner? Dat is geen probleem met de CH337 uitschuifbare ronde tafel. Deze uitschuifbare ronde tafel tafel verkrijgbaar in mahonie of eiken kun je gemakkelijk verlengen met een extra tafelblad. Deze bladen zijn los verkrijgbaar. Zo kun je gemakkelijk iedereen aan tafel kwijt. Deze Carl Hansen eettafels zijn bijzonder door het hout waarmee wordt gewerkt. Carl Hansen is namelijk in de eerste plaats een fabrikant van houten meubelstukken. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan het selecteren van geschikte houtsoorten. Ook wordt er gekeken welke behandeling het best is. Je kunt wel zeggen dat er nauwkeurig gewerkt wordt. Dit alles om een prachtig eindresultaat neer te zetten. Dat is in elk geval gelukt met de geweldige collectie Carl Hansen tafels.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 45 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 45 producten Terug naar boven

Zo oud als de weg naar Rome: Carl Hansen

Het begon allemaal in 1908. Carl Hansen begon een meubelmakerij in het plaatsje Odense in Denemarken. Inmiddels is Knud Erik Hansen alweer de derde generatie (en eigenaar) van het familiebedrijf: Carl Hansen & Søn. Het meubilair wat dagelijks wordt geproduceerd is ontworpen door toonaangevende Deense ontwerpers uit de jaren 1930 tot en met 1960. Toch is het ontwerp, de visie en het vakmanschap achter elk meubelstuk nog steeds net zo relevant als toen. Zo kwam er net na de Tweede Wereldoorlog een succesvolle samenwerking tot stand met Hans J. Wegner. Hij heeft talloze meesterwerken ontworpen voor dit merk. De combinatie van de nieuwste technologieën en technieken voor houtbewerking zorgt ervoor dat Carl Hansen meubels kan produceren die tot op de dag van vandaag populair zijn, zoals de stoelen en fauteuils. De vakmensen werken allemaal met dezelfde visie waardoor elk houten meubelstuk met hoge kwaliteit de fabriek in Aarup verlaat.

Carl Hansen tafels: echt klasse

Haal een tafel van Carl Hansen in huis en je hebt een echt pronkstuk in jouw interieur staan. Neem bijvoorbeeld de CH011 salontafel. Hierin is het prachtige houtwerk terug te zien waar Carl Hansen bekend om staat. Deze tafel is eenvoudig en elegant tegelijk. Hans J. Wegner ontwierp met succes de CH008 salontafel. van Carl Hansen. Deze salontafel is geïnspireerd door de stijlen en materialen uit de koloniën. Een echt Engels meubelontwerp uit de 18de eeuw. Hij is tijdloos en past op vele plekken in jouw huis. De CH417 Tray salontafel 62 is daarom breed inzetbaar. Het blad kun je eenvoudig omkeren en je kunt het frame eraf halen. Zo heb je er ook nog een groot dienblad bij! Een waar pronkstuk uit deze collectie is de Carl Hansen Hunting table. De unieke poten, de metalen verstevigingsbalkjes en het massieve hout vormen samen een bijzonder geheel. Éen ding is zeker: deze Carl Hansen eettafel is tijdloos én van hoge kwaliteit.

Carl Hansen tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen. Dat betekent dat wij alle Carl Hansen tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Carl Hansen tafels en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafel van Carl Hansen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.