Carl Hansen voetenbanken

De Carl Hansen voetenbanken kun je een mooi plekje geven bij de passende fauteuils van dit Deense designlabel, maar kunnen ook prima alleen door het leven. Zo kun je de Carl Hansen FH420 Heritage voetenbank een mooi plekje geven in je woonkamer. Deze klassieke voetenbank geeft je niet alleen de mogelijkheid om je voetjes te laten rusten, maar biedt tegelijkertijd een extra zitmogelijkheid in je huis. Dat kan soms goed van pas komen wanneer je je verjaardag viert bijvoorbeeld. Een totaal ander exemplaar is de Carl Hansen OW149F voetenbank. De zitting is gemaakt van handgeweven riet waarboven een zacht kussen rust. Je zou hem natuurlijk ook kunnen gebruiken als kruk of bijzettafel (met een dienblad erop). Heb jij al een mooi plekje gevonden?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Zo oud als de weg naar Rome: Carl Hansen

In 1908 begon Carl Hansen een meubelmakerij in het plaatsje Odense in Denemarken. Inmiddels is Knud Erik Hansen alweer de derde generatie (en eigenaar) van het familiebedrijf. Carl Hansen & Søn is een feit. Het meubilair wat dagelijks wordt geproduceerd is ontworpen door toonaangevende Deense ontwerpers uit de jaren 1930 tot en met 1960. Toch is het ontwerp, de visie en het vakmanschap achter elk meubelstuk nog steeds net zo relevant als toen. Zo kwam er net na de Tweede Wereldoorlog een succesvolle samenwerking tot stand met Hans J. Wegner. Hij heeft talloze klassiekers ontworpen voor dit merk. De combinatie van de nieuwste technologieën en technieken voor houtbewerking zorgt ervoor dat Carl Hansen meubels kan produceren die tot op de dag van vandaag populair zijn. De vakmensen werken allemaal met dezelfde visie waardoor elk houten meubelstuk met hoge kwaliteit de fabriek in Aarup verlaat.

Comfortabele Carl Hansen voetenbanken

De Carl Hansen voetenbanken hebben helemaal geen passend fauteuil nodig, maar komen ook uitstekend tot hun recht alleen. De Carl Hansen OW149F Colonial voetenbank is daar een goed voorbeeld van. De uitmuntende kwaliteit van deze voetenbank maakt deze voetenbank tot een prachtig object op zichzelf. De zitting is gemaakt van handgewoven riet en wordt afgemaakt met een kussen in de bekleding die jij mooi vindt. Hij heeft een breedte van 60 centimeter, een diepte van 40 centimeter en een hoogte van 46 centimeter waardoor er gemakkelijk een persoon op kan zitten. De Carl Hansen E016 Embrace voetenbank past uitstekend bij de gelijknamige fauteuil, maar komt ook uitstekend tot zijn recht bij de eetkamerstoel uit deze serie. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Carl Hansen voetenbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen. Dat betekent dat wij Carl Hansen voetenbanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke voetenbank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een voetenbank van Carl Hansen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.