Kartell Charles Ghost barkruk
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Charles Ghost barkruk

  Omschrijving

  De Kartell Charles Ghost barkruk is ontworpen door Philippe Starck.

  De ideale gast op elk feestje. Door zijn kleuren en doorzichtigheid steelt de Kartell Charles Ghost barkruk de show. Dankzij het sterke materiaal is hij geschikt voor binnen en buiten. Trommel je vrienden maar vast op. Omdat de kruk in drie maten verkrijgbaar is, past hij bij iedere tafel of bar. En met de vele kleuren waarin de Kartell Charles Ghost barkruk verkrijgbaar is, voldoet hij altijd aan de dresscode.

  De Kartell Charles Ghost barkruk is verkrijgbaar in drie maten. Maat small is 46 centimeter hoog en heeft een diameter van 39 centimeter. Maat medium heeft een hoogte van 65 centimeter en een diameter van 46 centimeter. De maat large is 75 centimeter hoog, met een diameter van 46 centimeter. Handig om te weten: een barkruk van 75 cm hoog is ideaal voor een barhoogte tussen 100-105 cm. Een barkruk van 65 cm is juist zeer geschikt voor een barhoogte tussen 90-95 cm. De Charles Ghost barkruk is gemaakt uit een stuk polycarbonaat, waardoor hij tegen een stevig stootje kan. Je kan de Kartell Charles Ghost barkruk dus ook buiten gebruiken.

  Dit product is onderdeel van de Kartell Ghost serie.

  Zoek je naast de Charles Ghost barkruk van Kartell een andere barkruk van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Charles Ghost barkruk, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell barkrukken
  Productfamilie Kartell Ghost
  Ontwerper Philippe Starck

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Charles Ghost barkruk
  Kartell Charles Ghost barkruk
  Kartell Charles Ghost barkruk
  Toon meer producten Toon minder producten

  Klantenreviews

  De kruk is echt veel steviger dan hij er uit ziet, goed stevig materiaal en nog geen krasjes.
  Murat 28 januari 2015

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven