ClassiCon Bell

Met de ClassiCon Bell collectie haal je iets bijzonders in huis. En hoe kan dat ook anders, met Sebastian Herkner als ontwerper. De salon- en bijzettafels passen allemaal bij zijn kenmerkende stijl, met hun ronde, vriendelijke vormen en zijn allemaal met de hand gemaakt, waardoor iedere tafel uniek is. Ook over de kleuren van bijvoorbeeld de ClassiCon Bell Side bijzettafel 50 valt veel te zeggen. En dan niet alleen dat ze beeldschoon zijn en sprookjesachtig aandoen, maar voornamelijk dat ze het licht op een bijzondere manier doorlaten. Daardoor lijken de tafels soms te zweven en soms als een massief blok op de grond te staan… Magie!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Design van ClassiCon

ClassiCon - afgeleid van Classic Contemporary Design - is een merk om van te houden. Dit designlabel van Duitse bodem werd in 1990 opgericht door Stephan Fischer von Poturzyn, en het ontwerpersteam maakt sindsdien net zulke indrukwekkende ontwerpen als de achternaam van zijn oprichter. Bij elk van die ontwerpen staat kwaliteit voorop en wordt het ClassiCon motto ‘true quality stands the test of time’ nagestreefd. Mede daardoor binden veel getalenteerde designers zich aan het merk, zoals Eileen Grey en Eckart Muthesius. Het resultaat is een verbluffend gevarieerde collectie die je keer op keer inspireert en fascineert en waarmee je het liefst je hele huis zou inrichten. Dat mag ook gewoon, trouwens.

Het opvallende contrast van de ClassiCon Bell collectie

Zonder dat je het doorhebt, wordt je blik gelijk naar de ClassiCon Bell toegetrokken. Of het nou de Bell Coffee Black salontafel 75 is of de Bell Side Copper bijzettafel 50 (limited edition): dit zijn bijzondere jongens. Het geheim laat zich niet meteen ontrafelen tot je er eens goed vóór gaat zitten. Dan openbaart de briljante ontwerpersgeest van Sebastian Herkner zich en zie je dat de poot van de tafels gemaakt is van glas en het tafelblad van metaal, in plaats van andersom. Zo wordt kwetsbaar ineens stevig en solide licht. Het effect is vervreemdend en beeldschoon tegelijkertijd, niet in de laatste plaats door de bijzondere kleurencombinaties waar je uit kunt kiezen.

ClassiCon Bell bij Flinders

Flinders is officieel dealer van ClassiCon. Dat betekent dat wij alle producten uit de ClassiCon Bell collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij ClassiCon. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.