NLXL Concrete 01 behang
Binnen 1 week
 
€ 199
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

NLXL Concrete 01 behang

Omschrijving

Het NLXL Concrete 01 behang is ontworpen door Piet Boon.

Ontwerper Piet Boon maakte in samenwerking met behangspecialist NLXL de serie Concrete behang, waarin beton de hoofdrol speelt. De betonlook geeft de ruimte een ruw randje, maar is tegelijkertijd ook best chique. Een extra voordeel van het Concrete behang 01 is dat je een kleine beschadiging bijna niet ziet door de structuur op het behang. Je kunt het behang behalve op de muur ook op het plafond plakken. Het Concrete behang 01 van NLXL/Piet Boon is er in nog zes andere varianten met ieder hun eigen betonsoort.

Dit product is onderdeel van de NLXL Concrete serie.

Zoek je naast de Concrete behang 01 van NLXL een andere behang van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van NLXL. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Concrete behang 01, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Papier
Garantie 1 jaar
Herkomst Nederland
Merk NLXL
Productsoort (filter) NLXL behang
Productfamilie NLXL Concrete
Ontwerper Piet Boon
Bijlagen Hoeveel rollen heb ik nodig
Afmetingen (l) 900 x (b) 45 cm

Sfeerafbeeldingen

NLXL Concrete 01 behang
Toon meer producten Toon minder producten
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven