NLXL Concrete 05 behang
Binnen 1 week
 
€ 199
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

NLXL Concrete 05 behang

Omschrijving

Het NLXL Concrete 05 behang is ontworpen door Piet Boon.

Ontwerper Piet Boon maakte in samenwerking met behangspecialist NLXL de serie Concrete behang, waarin beton de hoofdrol speelt. Het is een serie met zeven dessins van diverse betonsoorten. Het Concrete behang 05 is levensecht. Je kunt het beste met je eigen handen aan de muur voelen of dit nu een behang is of ruw beton. Het behang is makkelijk in onderhoud en kleine beschadigingen zie je bijna niet door de structuur van het dessin. Je kunt Het Concrete behang 05 behalve op de muur ook op het plafond plakken om in hogere sferen te raken.

Dit product is onderdeel van de NLXL Concrete serie.

Zoek je naast de Concrete behang 05 van NLXL een andere behang van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van NLXL. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Concrete behang 05, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Papier
Garantie 1 jaar
Herkomst Nederland
Merk NLXL
Productsoort (filter) NLXL behang
Productfamilie NLXL Concrete
Ontwerper Piet Boon
Bijlagen Hoeveel rollen heb ik nodig
Afmetingen (l) 900 x (b) 45 cm

Sfeerafbeeldingen

NLXL Concrete 05 behang
Toon meer producten Toon minder producten
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven