Dark verlichting

Dark is een jong, Belgisch verlichtingsmerk dat hard aan de weg timmert. De lampen kenmerken zich als rebels, speels en experimenteel. En toch wordt het belang van functionaliteit nooit uit het oog verloren. Lampen van Dark zijn niet alleen praktisch en technologisch hoogstaand, maar ook een lust voor het oog. Bekende ontwerpen zijn de Spacewalker, Crosslight en de Hoppy. Stuk voor stuk unieke lampen. Dark is een succesvol verlichtingsmerk dat in korte tijd internationaal is doorgebroken. Flinders begrijpt wel waarom! En niet onbelangrijk: Flinders verzendt gratis in België.

Flinders is dealer van

Sorteren op
Toon als:

1-1 van 1 producten

Dark verlichting bij Flinders

Alle lampen, hanglampen en tafellampen van Dark hebben allemaal iets unieks. De lampen kenmerken zich als rebels, speels en experimenteel. En toch wordt het belang van functionaliteit nooit uit het oog verloren. De Dark IJ-lamp bijvoorbeeld, die beschikbaar is in zes verschillende kleuren. Houdt je niet zoveel van die felle kleuren, maar wil je wel een unieke lamp? Kies dan bijvoorbeeld voor de Dark La Cage hanglamp. Deze lamp is er ook als tafellamp en is beschikbaar in de kleuren wit of zwart.

Flinders officieel Dark dealer in België

Flinders is officieel dealer van Dark Verlichting. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Dark en staat ze niet op onze website? Beldanonze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Bij ons vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Mocht er toch wat mis zijn met een product, dan kunnen wij voor jou zonder moeite een claim indienen bij Dark. In 9 van de 10 gevallen krijg je onmiddellijk een nieuwe lamp toegestuurd. Bestel je Dark verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en hanteert de Thuiswinkel waarborg. Wij verzenden gratis in de Benelux.

Flinders projectinrichting

Flinders is heel actief op de projectenmarkt en verzorgt complete inrichtingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Onze stylistes denken graag met je mee en adviseren je volledig onafhankelijk. Wij maken samen met jouw een degelijk inrichtingsvoorstel, inclusief ontwerpplannen op schaal. Indien gewenst begeleiden wij je gedurende het volledige inrichtingstraject en nemen wij het projectmanagement op ons. Uiteraard kunnen wij de verlichting van Dark in onze voorstellen meenemen. Neem nu contact op, wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

vrijblijvende offerte

Dark
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad
Naar boven