DCW Éditions Collection Atmospherics

De DCW Éditions Collection Atmospherics is een familie van variërende lampen die allemaal een ding gemeen hebben: een bijzondere uitstraling en bijzondere materialen. De lampen zijn dan ook niet voor muurbloempjes. Door hun uitgesproken materialen en unieke vormen vallen alle lampen lekker op. De ontwerpers van het Franse DCW Éditions zijn bij het maken van de Collection Atmospherics uitgegaan van, de naam zegt het al, de verschillende processen van de atmosfeer. De atmosfeer is immers verantwoordelijk voor hoe het licht op de wereld valt. Zo doet de DCW éditions Midnight 50 wandlamp denken aan middernacht met een halve maan, door de scheiding tussen zwart en wit in de ronde lamp. De Collection Atmospherics zal je nooit vervelen!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Het begin van het Franse DCW Éditions

Het Franse DCW Éditions stamt uit 2008. Het merk is dan ook nog niet het oudste designmerk. Alhoewel het merk in jaren misschien niet de meest klassieke is, zegt dat niks over de designs van DCW Éditions. Het Franse merk is door oprichters Philippe Cazer en Frédéric Winkler namelijk meteen in de hoogste segmenten van Frans design geschopt. De eerste lamp die het merk op de markt bracht was de ‘Lampe Gras’, een hernieuwde uitgave van de GRAS lamp uit het begin van de twintigste eeuw. Deze lamp werd oorspronkelijk ontworpen door Bernard-Albin Gras en werd onder andere door architect Le Corbusier geprezen. Met de heruitgave in 2008 zetten Cazer en Winkler het merk DCW Éditions dan ook meteen op de kaart.

Collection Atmospherics

De Collection Atmospherics van DCW Éditions bestaat uit allerlei verschillende lampen met verschillende functies. Waar je ook naar op zoek bent, in deze collectie zul je het vinden. Zo zijn er wandlampen, tafellampen en hanglampen in de serie te vinden. De Collection Atmospherics bestaat uit een interessant schouwspel tussen contrasterende vormen en kleuren. De lampen verschillen allemaal sterk van elkaar, maar zijn qua gevoel hetzelfde: unieke lampen met een luxe en opvallende uitstraling. Neem bijvoorbeeld de DCW éditions Rosalie wandlamp LED. Deze lamp geeft een typisch Franse luxe aan iedere ruimte, door de elegante vorm en het luxe materiaal. De DCW éditions Yasuke tafellamp LED heeft een totaal andere uitstraling. Deze lamp is strakker, maar even elegant en opvallend. Hoe je het ook went of keert, de collectie is een prachtige eye-catcher.

DCW éditions Collection Atmospherics

Flinders is officieel dealer van alle Collection Atmospherics producten van DCW éditions. Dat betekent dat wij alle producten van DCW éditions kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij DCW éditions. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.