DCW éditions Collection Éric de Dormael

Het Franse designmerk DCW éditions was altijd al bewonderaar van de bijzondere werken van ontwerper Éric de Dormael. Met de prachtige lampenserie Collection Éric de Dormael van DCW éditions is de samenwerking tussen de twee partijen een wonderschoon feit geworden. Met hun originele en intrigerende vormen dienen de vier lampen als een delicate bron van licht evenals een echt object van decoratie. De term ‘kunst’ doet absoluut niet onder voor de lampen uit de serie Collection Éric de Dormael van DCW éditions. Alle lampen uit de collectie zijn bijzonder, maar de Collection Knokke tafellamp LED en de Collection Boucle tafellamp LED springen toch wel als eerste in het oog. Een lamp is zelden zó fragiel en luchtig als deze prachtige ontwerpen. Het licht dat de lampen uitstralen kun je vergelijken met het sfeervolle warme licht van een kaars.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Hoe de Collection Éric de Dormael voor DCW éditions ontstond

Éric de Dormael, de ontwerper van de lampenserie voor DCW éditions, komt uit Frankrijk en werd bekend als beeldhouwer. Deze achtergrond zie je nog steeds duidelijk terug in zijn ontwerpen voor DCW éditions. Zijn lampen bestaan veelal uit messing of staal en spelen met schaduwen en reflectie. Ieder ontwerp begint met een simpele tekening, maar groeit dan steeds verder uit tot het een waar kunstobject wordt. Hij streeft naar het maken van verlichting dat zorgt voor sensatie. Deze eigenschappen kom je ook tegen wanneer je de lampen van DCW éditions uit de Collection Éric de Dormael bekijkt. Heb jij al een in het oog springende lamp kunnen ontdekken? Wij zijn in elk geval enthousiast.

Collection Éric de Dormael: een serie abstracte kunstwerken

Éric de Dormael wordt ook wel de beeldhouwer van verlichting genoemd. Het is niet moeilijk om te raden waarom… Als je een blik werpt op de Collection Map 2 wandlamp LED of de Collection Map 1 wandlamp LED zie je meteen dat dit niet zomaar wandlampen zijn. Het zijn echt abstracte kunstwerken en dat is precies zoals je kunt verwachten van een beeldhouwer die lampen ontwerpt. De wandlampen bestaan uit meerdere hoekvormige componenten waardoor er een subtiele wisselwerking tussen licht en schaduw ontstaat die zich uit in de vorm van een prachtig patroon op de muur.

DCW éditions Collection Éric de Dormael bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij alle producten uit de DCW éditions Collection Éric de Dormael collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.