DCW éditions Here Comes The Sun

Maak kennis met de DCW éditions Here Comes the Sun serie. Doet de naam van deze prachtige Franse lampen je niet ergens aan denken? Juist, het gelijknamige nummer van The Beatles. En dat terwijl de DCW éditions Here Comes the Sun collectie haar naam puur te danken heeft aan de lichtinval die kenmerkend is voor deze lampen. De DCW éditions Here Comes the Sun hanglamp 17,5 cm, bijvoorbeeld, verspreidt een prachtig licht door de opening tussen de onder- en bovenkant van de lamp. Ontwerper Bertrand Balas vond dat deze lichtval doet denken aan het veelbelovende begin van een nieuwe dag. En zo is de DCW éditions Here Comes the Sun serie aan haar naam gekomen. Je vindt alle lampen uit de collectie op deze pagina.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Dit is DCW éditions

DCW éditions is de verzamelnaam voor een vijftal prachtige verlichting series, waaronder het geliefde DCW éditions Here Comes The Sun. Deze van oorsprong Franse collecties kunnen het beste worden omschreven als functioneel, betrouwbaar en eerlijk. DCW éditions heeft inmiddels meer dan veertig modellen van de Lampe Gras op de markt gebracht die variëren van hanglampen tot tafellampen en van vloerlampen tot wandlampen. Nadat het succes van de Lampe Gras serie was gebleken, besloot DCW éditions ook de werken van de Engelse ontwerper Bernard Schottlander en de Franse Julien-Henri Porch é in productie te nemen. Daarnaast werden de Here Comes the Sun hanglamp 25 cm en de Here Comes the Sun hanglamp 35 cm opnieuw uitgebracht.

The Beatles - Here Comes the Sun

De DCW éditions Here Comes the Sun lampen werden, net als de populaire Lampe Gras collectie van dit merk, in 2008 opnieuw uitgebracht nadat zij tientallen jaren geleden waren ontworpen. De originele DCW éditions Here Comes the Sun lampen werden al in 1969 bedacht door Bertrand Balas. In datzelfde jaar - hoe kan het ook anders - verscheen het nummer ‘Here Comes the Sun’ op het album Abbey Road van The Beatles. Omdat de lampen van Bertrand Balas een bijna magisch effect hebben wanneer je ze aandoet, paste deze titel natuurlijk perfect bij het ontwerp. Toch durfde hij het destijds niet aan om het ontwerp ‘Here Comes the Sun’ te noemen, om problemen met The Beatles te voorkomen. Vandaag de dag dragen de DCW éditions Here Comes the Sun lampen gelukkig weer hun oorspronkelijke naam.

DCW éditions Here Comes the Sun bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij iedere DCW éditions Here Comes the Sun lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke DCW éditions Here Comes the Sun lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een DCW éditions Here Comes the Sun lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.