DCW éditions plafondlampen

DCW éditions plafondlampen zijn er in maar liefst vier verschillende uitvoeringen. Of je nu de voorkeur geeft aan een plafondlamp met knik erin of eentje zonder: in de collectie van dit Franse label vind je het allemaal. De DCW éditions plafondlampen passen zich allen gemakkelijk aan dankzij de flexibele horizontale en verticale armen waar zij mee gezegend zijn. De DCW éditions Lampe Gras N302 plafondlamp, bijvoorbeeld, is 360º; draaibaar en kantelbaar dankzij twee scharnieren. Daar kun je dus letterlijk alle kanten mee op. Tel daar het charmante uiterlijk van deze DCW éditions plafondlamp bij op en je begrijpt dat dit een ware eyecatcher is voor iedere werkruimte én woning. Waar zou jij zo’n mooie lamp bevestigen?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Dit is DCW éditions

DCW éditions is de verzamelnaam voor een vijftal prachtige verlichting series, waaronder het geliefde Lampe Gras en Here Comes The Sun. Deze van oorsprong Franse collecties kunnen het beste worden omschreven als functioneel, betrouwbaar en eerlijk. DCW éditions heeft inmiddels meer dan veertig modellen van de Lampe Gras op de markt gebracht die variëren van hanglampen tot tafellampen en van vloerlampen tot plafondlampen. Nadat het succes van de Lampe Gras serie was gebleken, besloot DCW éditions ook de werken van de Engelse ontwerper Bernard Schottlander en de Franse Julien-Henri Porché in productie te nemen. En niet zonder resultaat! Voor een uitgebreid assortiment aan multifunctionele lampen ben je bij DCW éditions dus aan het juiste adres.

Size doesn’t matter

DCW éditions plafondlampen zijn voor vele ruimtes geschikt. Denk aan de werkkamer of vergaderruimte, maar ook in de woonkamer of keuken staan deze lampen prachtig. Dankzij de flexibele armen van DCW éditions plafondlampen buig je ze naar waar jij wat extra licht kunt gebruiken. Afhankelijk van de grootte van je ruimte kun je kiezen uit DCW éditions plafondlampen van 'normaal’ formaat en de extra grote varianten, de Lampe Lampe Gras N302 L plafondlamp en de Lampe Gras N302 L plafondlamp. Eerstgenoemde heeft bijvoorbeeld een lange arm van maximaal 145 centimeter en een breedte van maximaal 92 centimeter. Natuurlijk kun je ook voor de wat kleinere variant gaan. De Lampe Gras N312 plafondlamp heeft een minder grote spanwijdte’ maar heeft evengoed de speelse knik in de arm. Bovendien zijn alle DCW éditions plafondlampen in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar.

DCW éditions plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij iedere DCW éditions plafondlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke DCW éditions plafondlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een DCW éditions plafondlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.