Over Design House Stockholm

Design House Stockholm is een Zweeds designlabel dat is 1992 is opgericht door Anders Färdig. Waar het bedrijf oorspronkelijk een netwerk van ontwerpers die zich inspanden voor andere merken was, ontwikkelde het zich tot een van de grootste spelers in de wereld van design. Inmiddels heeft Design House Stockholm verkooppunten in onder andere Londen, Frankfurt en New York. Bij Design House Stockholm maken ze ‘Scandinavisch’ design. Voor de designers van dit label refereert de term ‘Scandinavisch’ echter niet naar Scandinavië als geografisch gebied, maar gaat het bij gebruik van deze term eerder om het maken van tijdloze klassiekers die de tand des tijds overleven. De tapijten van Design House Stockholm zijn dan ook vaak kleden die gemaakt zijn van de beste natuurlijke materialen terwijl ze verder een rustieke uitstraling hebben. Daarmee blijven ze jarenlang favoriet.

Een heerlijk, zachte Design House Stockholm Fields kruk

Plof lekker neer op de zachte Fields kruk. Deze kruk is uitgevoerd in dezelfde rustieke stijl als de Fields tapijten. Hij is gemaakt van heerlijk zacht wol dat gevuld is met een speciaal schuim. Dankzij dit schuim vormt hij zich perfect naar jouw zithouding. Omdat de Fields krukken met de hand worden gemaakt, is elk exemplaar uniek. Wil je jouw Fields kruk als bijzettafel gebruiken? Dat kan!  Voor een platter oppervlak kun je er eventueel een dienblad op neerzetten. De kruk heeft handvatten gemaakt van hetzelfde leer als waarmee het Fields tapijt is afgewerkt. Samen zijn ze dus een prachtig duo.

Design House Stockholm Fields bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle producten uit de Design House Stockholm Fields collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.