Naar boven

Design House Stockholm hanglampen

Ken je de Design House Stockholm hanglampen al? Het zijn stuk voor stuk hanglampen die zich eigenlijk in elk soort interieur wel thuis voelen. Dat is mooi meegenomen, toch? De Design House Stockholm Work hanglamp is een voorbeeld uit de hanglampencollectie. Hij is in drie verschillende metallic kleuren te verkrijgen: koper, messing en chroom. Deze hanglamp valt eigenlijk direct op door het prachtige design. De inspiratie voor deze lamp komt uit de bouw- en fabriekslampen. Gelukkig zijn deze Design House Stockholm hanglampen in een modern jasje gestoken en vragen ze eigenlijk in elk interieur wel de aandacht. Dat is geen probleem, want over zo’n lamp praat je natuurlijk graag. Ben je nieuwsgierig naar de andere lampen? Kijk maar snel verder! 

Het Scandinavische Design House Stockholm

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Uit één familie: Design House Stockholm hanglampen

De Form Pendant familie is een collectie Design House Stockholm hanglampen die iets van elkaar weghebben, maar toch ook weer niet op elkaar lijken. Het verschil zit hem in de vormen van deze hanglampen van Design House Stockholm. Ben je op zoek naar een ronde hanglamp? Dan is de Design House Stockholm Form Pendant Round hanglamp wel wat voor jou. Hij zit er op het eerste oog zo simpel uit, maar is toch erg smaakvol om naar te kijken (en te gebruiken natuurlijk). Wil je het plaatje compleet maken? Dan kun je het best deze lamp ophangen samen met de andere familieleden: de Form Pendant Tube hanglamp en de Form Pendant Cone hanglamp. Zo heb je driehoekige, buisvormige en ronde lampen bij elkaar hangen en creëer je meteen een speels effect in je huis. 

Design House Stockholm hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp van Design House Stockholm en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.