Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Design House Stockholm

Design House Stockholm is een Scandinavisch designmerk. Het bedrijf begon in 1992 in eerste instantie als creatief productontwikkelingsbureau voor andere merken. Hierdoor hebben zij door de jaren heen een groot netwerk op kunnen bouwen dat bestaat uit onafhankelijke designers. Tot op de dag van vandaag werkt het bedrijf met hen samen. In 1997 lanceerde Design House Stockholm haar eerste eigen productcollectie met als topper de Block tafellamp van Harri Koskinen. Toen Design House Stockholm voor het eerst kennismaakte met Harri was hij nog een onbekende student uit Helsinki. De lamp werd meteen een wereldwijd succes en behoort nog steeds tot één van hun bestverkopende items. De collectie van Design House Stockholm bestaat onder andere uit meubels, keukengerei, verlichting en ze hebben zelfs een kledinglijn.

Urban jungle in je eigen met de Design House Stockholm kasten

De woontrend urban jungle is razend populair. En dat begrijpen wij wel. De groene jungle aan kamerplanten vormen een bron van rust en vrede in je huis. Groene kleuren werken namelijk rustgevend. Daarnaast zuiveren planten de lucht in je huis. Dubbel fijn dus zoveel groen in huis. Wat dacht je van de Design House Stockholm Air Cabinet kast? Deze prachtige kast, ontworpen door Mathieu Gustafsson is geïnspireerd op de ontwerpers fascinatie voor gevlochten rotan en de beroemde stoelen van Thonet die hij van kinds af aan bewonderde. De Air cabinet kast dankt zijn luchtige karakter door het open onderstel van de kast en is daarmee een ideale kast voor in de woonkamer of in een werkruimte.

Design House Stockholm kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.