Design House Stockholm lampen

De collectie Design House Stockholm lampen bestaat uit totaal verschillende vormen, soorten en ontwerpen. Zo is de kans groot dat er voor ieder wel een mooie lamp bij zit. Neem bijvoorbeeld de Block tafellamp. Een prachtige, innovatieve tafellamp die kou en warmte combineert, en ijs met licht. Toen hij in 1996 op de markt kwam was deze tafellamp meteen een design klassieker. Dat zorgt in elk geval voor wat extra sfeer in de ruimte waarin je je bevindt. Een totaal andere lamp uit deze collectie is de Work hanglamp. Hij oogt behoorlijk stoer en ja dat is hij ook. Oorspronkelijk komt de inspiratie voor deze lamp uit de bouwlampen. Ondertussen zijn deze Design House Stockholm lampen wel in een modern jasje gestoken. Ga maar snel op (ontdekkings)reis en ontdek de andere lampen…

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Het Scandinavische Design House Stockholm

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Design House Stockholm lampen van formaat

Als je op zoek bent naar een mooie lamp voor bijvoorbeeld naast je bank of je bureau, dan kan de Cord vloerlamp je daar uitstekend bij helpen. Hij is simplistisch, maar toch zo gaaf. Eigenlijk heeft hij iets magisch doordat het lijkt alsof iemand de lamp met mooi muziek omhoog weet te toveren via een koord. Vind je ook niet? De Manana vloerlamp van Design House Stockholm is een andere prachtige designlamp uit deze collectie. Op twee benen kan hij prima staan, maar wel graag ontspannen leunend tegen de muur. De Luna Kosmos hanglamp large zegt je misschien niets, maar is functioneel en heeft een origineel ontwerp. eze ronde bol straalt zijn licht net als die andere jongen in de lucht je woonkamer in, terwijl hij aan zijn hanger, de ‘Kosmos’ hangt.

Design House Stockholm lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Design House Stockholm en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.