Design House Stockholm stoelen

De collectie stoelen van Design House Stockholm is werkelijk prachtig. Het Scandinavische designmerk ziet zichzelf als een uitgever van design met ontwerpers als auteurs. Dit houdt in dat Design House Stockholm op dezelfde manier samenwerkt met de ontwerpers als een uitgeverij met auteurs. Het label zoekt naar producten met een karakter. Neem bijvoorbeeld de Torso stoel. Bij deze stoel komt de designwereld en fashionindustrie bij elkaar. Het frame van de stoel wordt geproduceerd in een fabriek terwijl het leer met de hand wordt geweven. Zowel het frame als de bekleding op de rugleuning maken de stoel tot een opmerkelijk krachtig exemplaar. De beeldschone stoel steelt absoluut de show aan jouw eettafel.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Design House Stockholm design

Het Zweedse designmerk werkt zowel met gevestigde als onbekende ontwerpers. De focus ligt op het ontwikkelen van fantastische producten en niet op de naamsbekendheid. Design House Stockholm heeft de ambitie om de beste Scandinavische collectie en ontwerpen te verzamelen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een stoel, kruk of tafel. De collectie is veelzijdig en het designmerk is altijd op zoek naar een unieke toevoeging. Het merk verwijst met ‘Scandinavisch’ naar een filosofisch en esthetisch perspectief in plaats van naar aardrijkskunde en nationaliteit. Design House Stockholm heeft ontwerpers met verschillende nationaliteiten in hun netwerk. De elementen samen resulteren in een verzameling van designklassiekers met een tijdloze aantrekkingskracht en kwaliteit die tijdelijke trends doorstaan.

Alles over de Design House Stockholm Wick stoel

Het duo dat verantwoordelijk is voor de Wick stoelen zijn ontwerpers met een afkomst waar de vaardigheid en vakkennis van de Zweedse meubelindustrie zijn ontwikkeld. Het duo Kral Malmvall en Jesper Stahl komen beide uit families die meubelen hebben gefabriceerd. De lange ervaring in het ontwerpen van meubels en andere producten heeft onder andere geresulteerd in een prachtige collectie stoelen. De serie is geïnspireerd op de vlechttechniek van de traditionele Zweedse houtsnippermanden. De techniek en het natuurlijke materiaal geeft een nieuwe kijk op het maken van een kuipstoel. Neem bijvoorbeeld de Wick Wood stoel of de Wick Tube stoel. De stoelen zijn een prachtig voorbeeld van Scandinavisch design dat zowel traditioneel als vooruitstrevend is.

Design House Stockholm stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.