Naar boven

Het Scandinavische Design House Stockholm

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten in Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Design House Stockholm tafels van formaat

Een mooi voorbeeld van een bijzettafel met meerdere functies is de Tablo Low White bijzettafel 52 van Design House Stockholm. Het tafelblad ligt los waardoor je hem gemakkelijk eraf kunt halen. Zo kun je hem vervolgens gebruiken als dienblad. Naast deze witte variant is deze bijzettafel ook in het zwart verkrijgbaar: de Tablo Low Black bijzettafel 52. De hoge randen van het tafelblad zorgen ervoor dat je niets kunt morsen of dat er iets afglijdt. Ideaal, toch? Leuke kaarsen of plantjes kun je kwijt op de Tablo High Teak bijzettafel 52 van Design House Stockholm. Je plaatst deze tafel zo naast de bank of op een tapijt. Eigenlijk voelt hij zich op elke plek thuis. Deze bijzettafel is ook verkrijgbaar in een kleinere variant: de Tablo Low Teak bijzettafel 52. Een bijzonder detail van de Tablo High White bijzettafel 52 is dat het tafelblad zwart is en de poten wit zijn. Dit zorgt voor een prachtig contrast. We stellen je ook graag voor aan de Design House Stockholm Magazine Table bijzettafel 55x32.

Design House Stockholm tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafel van Design House Stockholm en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.