Design House Stockholm tapijten

De Design House Stockholm tapijten leggen niet alleen je voeten in de watten, maar zorgen ook voor een warm interieur. De tapijten in deze collectie verschillen in maat en kleur. Neem bijvoorbeeld het Björk tapijt 80x250 van Design House Stockholm. Dit smalle tapijt geeft je iedere keer het gevoel alsof je over de rode loper loopt. Alleen is de kleur van de loper niet rood. Hij is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, gebroken wit, blauw, blauwgrijs en groen. Dit kleed past perfect in de hal, maar kan natuurlijk ook in de woonkamer de show stelen. De tapijten uit deze serie zijn allemaal gemaakt van 100% wol en zijn afgewerkt met een leren rand. Naast dit kleed heeft de serie ook nog drie andere maten. Zo zit er voor iedereen vast wel wat tussen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Het Scandinavische Design House Stockholm

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten in Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Design House Stockholm tapijten houden je voetjes warm

Het schitterende Björk tapijt 70x130 van Design House Stockholm is ontworpen door Lena Bergström. Zij vond haar inspiratie voor dit tapijt in de schors van een berk. Dit zie je ook terug in de manier waarop de tapijten zijn geweven. Het doet ons denken aan de zwarte en witte basten van een berk. Het Zweedse woord voor berk is ‘Björk’. Dat verklaart ook direct de naam van deze Design House Stockholm tapijten. Op zoek naar een kleed dat je makkelijk kunt combineren met verschillende meubelstukken? Dan is het Björk tapijt 170x240 wel wat voor jou! Dit kleed rol je gemakkelijk uit naast je bank. Zo heb je als je opstaat van de bank geen koude voetjes. Met een lengte van 300 centimeter en een breedte van 200 centimeter is het Björk tapijt 200x300 de grote broer van deze familie.

Design House Stockholm tapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm tapijten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek tapijt van Design House Stockholm en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm tapijt, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.