Sorteren op

1-2 van 2 producten

Het Scandinavische Design House Stockholm

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Industrieel: Design House Stockholm vloerlampen

Ga je liever voor een wat meer industriële look? Dan past de Design House Stockholm Mañana vloerlamp prima in jouw interieur. Zoals je ziet kan deze lamp prima staan op twee poten, maar dan wel leunend tegen de muur. Hij heeft daarom wel een steuntje in de rug nodig. Heb jij al een mooie wand gevonden waar hij prima tegenaan kan staan? Hij heeft een breedte van 40 centimeter en een hoogte van 170 centimeter en met de meegeleverde dimmer stel je de lichtsterkte gemakkelijk in naar jouw wens. Om een keuze te maken, is het in elk geval belangrijk dat je weet hoeveel ruimte je eigenlijk overhebt voor een vloerlamp. Een vloerlamp past vaak mooi naast je bank of misschien wel naast jouw bureau.

Design House Stockholm vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke vloerlamp van Design House Stockholm en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.