Design on Stock: van Hollandse bodem

In 2009 werd Design on Stock opgericht door Dennis Goethals. Design on Stock is een merk van eigen bodem met een duidelijke missie: betaalbaar design zonder lange levertijden of ingewikkelde servicevoorwaarden. Een fabriek in eigen land, het gehele proces in eigen beheer en een efficiënt, Japans productiesysteem: dat is het geheim van Design on Stock. Zo hoef je niet maanden lang te dromen over jouw prachtige aankoop, maar heb je hem snel in huis. De collectie van Design on Stock kun je het best typeren als betaalbaar topdesign. Liefde voor het vak, een uniek ontwerp en een scherpe prijs zijn kenmerkend voor de producten van Design on Stock.

Design on Stock Barrell meubels: lekker multifunctioneel

De poefs en krukken uit de Barrell collectie zijn multifunctioneel. Als een bijzettafel, een extra zitplaats of om je voeten op uit te laten rusten. Niets is te gek voor de Design on Stock Barrell poef 60. Wat zo leuk is aan deze poef, is dat je voor de bekleding kunt kiezen uit verschillende soorten kleuren stof of leer. Zo kun je hem aanpassen naar de stijl in jouw interieur. Ook kun je de poef perfect decoreren met een dienblad met daarop tijdschriften, fotolijsten of een bloemstuk. Wil je dat jouw poef opvalt? Dan is de Barrell poef 80 van Design on Stock wellicht wat voor jou. Met een breedte van 80 centimeter en een hoogte van 37 centimeter kan deze poef perfect functioneren als een bijzettafel. Het grafische patroon wat is terug te zien in de poef verwijst naar de constructie van een ouderwetse houten ton. Dit was de inspiratiebron van de designer.

Design on Stock Barrell bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij elk product uit de Barrell collectie van Design on Stock kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Barrell serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Barrell collectie van Design on Stock, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.