Design on Stock

Designlabel Design on Stock is in 2009 opgericht door Dennis Goethals. Hij wilde een meubelmerk opzetten waarvan de producten altijd op voorraad waren, ‘on stock’ dus. Dit realiseerde hij met een fabriek in eigen land, het gehele proces in eigen beheer en een efficiënt productiesysteem. Bij Design on Stock hoef je dus nooit lang op je bestelling te wachten. Niet alleen het productieproces is Nederlands, ook de ontwerpers komen van Nederlandse bodem: designers Edward van Vliet, Roderick Vos, Marike Andeweg, Gerard van den Berg en Gijs Papavoine ontwerpen de mooiste producten voor Design on Stock. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Aikon Lounge serie? Deze banken zijn lekker diep waardoor je extra comfortabel zit of ligt. Gelukkig hoef je niet lang te wachten voordat je deze Design on Stock bank in huis hebt. Direct genieten dus.

Stadsloungen

Design on Stock tilt loungen met de Byen serie naar een nieuw niveau. Want op een Design on Stock Byen bank ontspan je in stedelijke stijl: de bank neemt relatief weinig ruimte in maar is zo ontworpen dat het zitcomfort optimaal is. Zo is de Design on Stock Byen Love Seat fauteuil een fijne aanwinst voor een klein stadsappartement, waar hij het prima doet als kleine tweezitsbank. Heb je iets meer ruimte en wil je lekker kunnen ontspannen? Dan is de Design on Stock Byen bank 3-zits 1-arm + dormeuse  of de Byen Lounge bank 3-zits 1-arm + chaise longue een goede optie. En voor het ultieme loungegevoel ben je bij de Design on Stock Byen Lounge bank 4-zits aan het juiste adres. Strek je lekker uit op deze bank van maar liefst 244 centimeter breed, en laat het ontspannen maar beginnen.

Design on Stock Byen poef

Stel: je woont in een klein stadsappartement en je hebt tot je spijt geen ruimte voor een grote hoekbank. Hoe zorg je dan toch voor een optimale zithoek? De Design on Stock Byen serie zal je niet teleurstellen. Combineer bijvoorbeeld de love seat met de Design on Stock Byen poef 93x76, en neem lekker plaats. Deze poef is er ook in een kleinere variant: de Byen poef 83x61. Er is dus altijd een opstelling te bedenken met de producten uit de Design on Stock Byen serie die in je interieur passen.

Design on Stock Byen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Design on Stock Byen serie. Dat betekent dat wij elke Design on Stock Byen bank of poef kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Design on Stock Byen reeks en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Design on Stock Byen serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.