Naar boven

Design on Stock CrissCross

Kriskras, dat is nog eens een accurate benaming voor deze stof. CrissCross is ontstaan vanuit de wens om een stof te creëren die, met zijn zichzelf herhalende patroon, de golvende structuur, kwaliteit en zachtheid van de wol tot volle wasdom laat komen. Met deze textuur heeft Gabriel een ontwerp gecreëerd met beweging en ontelbare mogelijkheden voor nieuwe combinaties en een uniek samenspel met materialen in uniekleur. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

CrissCross is gemaakt van 89% Nieuw-Zeelandse wol en 11% polyamide en scoort meer dan 110.000 op de schaal van Martindale. De inspiratie voor de stof vormde de patronen en texturen van Moeder Natuur, waardoor de drie ineen geweven garens een maas van kleuren, beweging en diepte creëren. Door het prachtige kleurenpalet, in 23 verschillende kleuren, bereikt CrissCross een diepte die bijna driedimensionaal lijkt en het geeft de indruk alsof het in verschillende lagen geweven is. Daardoor ziet de stof er van veraf anders uit dan van dichtbij. Deze stof is met respect voor het milieu geproduceerd en draagt dan ook het Oeko-tex label en het EU-Ecolabel en is 100% vrij van zware metalen.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gabriel. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Design on Stock CrissCross gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.