Design on Stock dienbladen

Met de Design on Stock dienbladen vervoer jij kopjes en glazen zonder problemen. Je heb visite en bent van plan om de ingeschonken kopjes koffie en toebehoren in één keer mee te nemen op dat dienblad die je klaar hebt staan. Je weet dat je al niet zo’n vaste hand hebt en het dienblad die je hebt is ook nog eens erg glad. Je hoopt dat het goed gaat, tilt het dienblad op en nog geen twee stappen later glijden de kopjes van je dienblad en valt het aan stukken op de grond. Je schaamt je dood, want ergens wist je dat dit ging gebeuren. Het wordt tijd voor een nieuw dienblad, want met de Design on Stock dienbladen vallen die kopjes er niet meer vanaf. Wil je weten waarom? Bekijk dan eens het Design on Stock waiter dienblad ash natural en ontdek waarom je dit dienblad moet hebben.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Waar Design on Stock succesvol mee werd

Design on Stock is een Nederlands designlabel. Je vraagt je vast af waar deze mooie naam vandaan komt. Dennis Goethals, de oprichter van Design on Stock, kwam regelmatig een veelvoorkomend probleem in de meubelindustrie tegen. Mensen die een mooie bank of stoel bestelden, moesten soms wel tien tot twaalf weken wachten. Een grote ergernis, want wat de consument het liefst heeft: vandaag besteld, morgen in huis. Helaas gaat dit voor groot meubilair, als bijvoorbeeld een bank, niet op. Je moet weken wachten op je levering, want er wordt bij de productiebedrijven in het Verre Oosten gewacht met produceren tot een minimaal productieaantal. Dennis vond dat het tijd werd voor verandering. Hij bracht een fabriek, het productieproces en de productiesystemen samen onder één dak in eigen land. Dit zijn de ingrediënten waar dit merk succesvol mee werd.

Design on Stock dienbladen van Nederlandse bodem

Design on Stock is een Nederlands designmerk. Alle producten die zij maken, zijn voor 100% Nederlands. Van de materialen tot de producenten: er is niets wat uit een ander land komt. Hoe tof is het dat je een product in huis hebt dat uit eigen land komt. De dienbladen van Design on Stock mogen zeker niet ontbreken, want naast dat ze van Nederlandse bodem zijn, zijn ze ook nog eens super praktisch. De dienbladen hebben een handig handvat zodat jij gemakkelijk de kopjes en glazen weet te tillen. De opstaande rand zorgt ervoor dat er niks vanaf valt. De collectie bestaat uit vier verschillende modellen. Qua uitstraling lijken ze allemaal op elkaar, maar ze hebben net een iets andere afwerking. Neem bijvoorbeeld het Design on Stock Waiter dienblad cork natural. Of ga voor het Design on Stock Waiter dienblad cork dim?

Design on Stock dienbladen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij alle Design on Stock dienbladen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.