Design on Stock breekt met alle regels

Design on Stock is een Nederlands designmerk. Breken met alle regels in de meubelindustrie is een belangrijk gegeven. Het merk is opgericht door Dennis Goethals. De lange levertijden en ingewikkelde productie zette hem aan het denken. Een fabriek in eigen land, productieproces in eigen beheer en goede machines zijn de ingrediënten voor het bestaansrecht van dit merk. In plaats van massaproductie produceren zij per stuk. Alle onderdelen komen uit Nederland. Ze hebben goede afspraken met de leveranciers waardoor ze nooit lang hoeven te wachten op materialen. Door deze manier van werken, lukt het ze soms zelfs om al binnen drie weken klanten blij te maken met een nieuwe bank. Hiermee weet Design on Stock zich positief te onderscheiden ten opzichte van andere designmerken.

Om verliefd op te worden: fauteuils van Design on Stock.

De Design on Stock Tumbler fauteuil is een heerlijk grote stoel. Niet alleen zijn uitstraling geeft vlinders in je buik, maar in deze fauteuil kun je lekker knus zitten. De grote zitkuip van de Tumbler fauteuil van Design on Stock lijkt bijna te zweven boven het slanke stalen onderstel. Of wat dacht je van de Design on Stock Nosto fauteuil? Zijn uiterlijk is erg bijzonder waardoor je er op slag verliefd op wordt. De stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen waardoor er vast een exemplaar tussen zit waar je oog op valt. Daarnaast kun je er heerlijk in achterover leunen. Een unieke eigenschap voor een fauteuil. Mocht je er nog niet verliefd op zijn, dan word je het nu wel.

Desgin on Stock fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij alle Design on Stock fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.