Sorteren op

1-2 van 2 producten

Design on Stock is altijd ‘on stock’

Design on Stock is in 2009 opgericht door Dennis Goethals. Design on Stock is een merk van eigen bodem met een duidelijke missie: betaalbaar design zonder lange levertijden of ingewikkelde servicevoorwaarden. Een fabriek in eigen land, het gehele proces in eigen beheer en een efficiënt, Japans productiesysteem: dat is het geheim van Design on Stock. Waar andere fabrikanten wachten met draaien tot zij een minimum aantal orders binnen hebben, wordt iedere Design on Stock kruk per stuk geproduceerd. Omdat alle onderdelen uit Nederland komen, hoeft men niet op bestellingen uit het buitenland te wachten. De voorraad klein houden, dat is tenslotte waar de naam Design on Stock vandaan komt! Dankzij deze efficiëntie kun je al binnen twee weken na je bestelling op je nieuwe Aikon bank 4-zits neerploffen. Aangezien de gemiddelde levertijd van meubels tien tot twaalf weken is, heeft Design on Stock op dit gebied dus absoluut een streepje voor op andere meubelmerken.

Een groot circus: Design on Stock krukken

Een olifant die zich met een poot kan balanceren op een reuzebal. Het lijkt onmogelijk, maar op de Design on Stock kruk zie je het zo voor je. Neem bijvoorbeeld de Design on Stock Barrell kruk. De inspiratie voor deze kruk van Design on Stock komt uit het circus. Goed zichtbaar, want je kunt je makkelijk een leeuw op de Design on Stock kruk inbeelden die zich klaarmaakt voor de sprong door een brandende hoepel. Nu kun je er natuurlijk ook zelf op balanceren, maar dat raden wij niet aan. Er urenlang op zitten daarentegen wel. Want de Design on Stock krukken zien er zo uitnodigend uit: je kunt het niet weerstaan er op plaats te nemen. Bovendien is de kruk ook heel stijlvol. Elk van de BimBom Design On Stock krukken zijn gevuld met schuim en worden gedragen door een multiplex constructie en vier zwarte, kunststof pootjes. Hebben!

Design on Stock krukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij alle Design on Stock krukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Design on Stock kruk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kruk van Design on Stock, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.