Design on Stock Waiter

Met de dienbladen uit de Design on Stock Waiter collectie word ook jij een echte serveerder of serveerster. Weg met die trillende handen! Zonder problemen breng jij de glazen en hapjes rond die op jouw dienblad liggen. Over rondslingerend speelgoed en andere grote obstakels baan jij jezelf de weg. Je hebt maar een doel en dat is de hapjes en drankjes veilig naar de bank brengen. Je hoeft niet meer te vrezen dat alles op de grond ligt. Aan dit alles komt namelijk een einde met het Design on Stock Waiter dienblad cork dim. Door de opstaande randen en het handige handvat vervoer jij zonder moeite de meest wankelende en onstabiele glazen. Iedereen kan met deze dienbladen overweg. Zit serveren niet in jouw bloed? Met het Waiter dienblad ash dim van Design on Stock wordt het een eitje. Laat de visite maar op bezoek komen en geniet van jouw serveerskills! 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Over Design on Stock

In 2009 werd Design on Stock opgericht door Dennis Goethals. Design on Stock is een merk van eigen bodem met een duidelijke missie: betaalbaar design zonder lange levertijden of ingewikkelde servicevoorwaarden. Een fabriek in eigen land, het gehele proces in eigen beheer en een efficiënt, Japans productiesysteem: dat is het geheim van Design on Stock. Zo hoef je niet maanden lang te dromen over jouw prachtige aankoop, maar heb je hem snel in huis. De collectie van Design on Stock kun je het best typeren als betaalbaar topdesign. Liefde voor het vak, een uniek ontwerp en een scherpe prijs zijn kenmerkend voor de producten van Design on Stock.

Stijlvolle Design on Stock Waiter dienbladen

De dienbladen uit de Waiter collectie zijn meer dan alleen een dienblad waar je drankjes op vervoert. Ze kunnen namelijk ook dienen als tafelblad op een poef. Hierdoor creëer je een extra bijzettafel. Op dit blad kun je kaarsjes aansteken of een paar mooie bladen op kwijt. Een mooi bloemstuk of een schaaltje chips kun je hierop ook perfect kwijt. Het Design on Stock Waiter dienblad ash natural heeft een inlay van houten essenfineer. Ga je liever voor een variant van kurk? Dat is ook mogelijk met het Waiter dienblad cork natural. Dit zorgt er ook voor dat de glazen nog beter blijven staan. Zo kun je in elk geval vliegensvlug de drankjes serveren voor jouw gasten.

Design on Stock Waiter bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij elk dienblad uit de Waiter collectie van Design on Stock kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek dienblad uit de Waiter serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Waiter collectie van Design on Stock, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.