Sorteren op

1-2 van 2 producten

Designplants design

Het Nederlandse designmerk Designplants heeft ruim 24 jaar ervaring met het ontwerpen en creëren van levensechte kunstplanten. Designplants gelooft dat details het verschil maken en dat de ‘planten’ moeilijk van echte te onderscheiden moeten zijn. Details als de aanhechting van het blad, de kleur van de takken en de tekening van het blad maken dan ook hét verschil. De topkwaliteit van de kunstplanten is bereikt doordat Designplants goed luistert naar kwekers (van echte planten en bomen), toeleveranciers en de wens van de klant. En dat loont: Designplants is nu dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Een prachtcollectie is de Designplants Bamboe die bestaat uit verschillende kunstplanten in verschillende groottes. Designplants is, naast Nederland, actief in België, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Het gras is altijd groener…

Zie jij groen van jaloezie als je de planten van je buurman ziet? Of is het levend houden van planten echt niet aan jou besteed? De kunstplanten van Designplants zijn dan voor jou de oplossing! Ze kunnen namelijk niet verkleuren of afsterven en je hoeft deze planten geen water te geven. Ideaal, want je bent dus geen tijd kwijt aan onderhoud. Behalve af en toe misschien een stofje verwijderen. Een ander voordeel is dat kunstplanten geen zonlicht nodig hebben en bestand zijn tegen temperatuurschommelingen. Hierdoor zijn de Designplants planten geschikt voor elke locatie. Oftewel, je kunt de kunstplanten kwijt op plekken waar je normaal geen planten neer zou kunnen zetten. Als je last hebt van een plantenallergie, kun je nu met deze kunstplanten bovendien wel planten in huis nemen! Wil je in de winter genieten van groen in de tuin? Sommige Designplants planten kun je ook buiten plaatsen. En met het kunstgras van Designplants, dat niet kan verkleuren, is het gras voortaan altijd groener aan jouw kant!

Hangende Designplants

Geen zin om te wachten tot je klimop is volgroeid? De nét niet echte hangplanten van Designplants zijn het perfecte alternatief voor aan de muur. Denk bijvoorbeeld aan de Scindapsus hanger kunstplant of de Hedera hanger kunstplant. Je moet namelijk wel hele goede ogen hebben om te zien dat de kunstplanten niet echt zijn. De blaadjes hebben verschillende groottes en de kleuren zijn levensecht. De hangplanten hebben een diameter van 35 centimeter en een lengte van maar liefst één meter. Deze Designplants staan mooi aan bijvoorbeeld de muur of aan je balustrade. Een hangplant van Designplants is geschikt voor in de vensterbank en voor in het zwembad. Naast hangende Designplants stellen we je ook graag voor aan de Monstera kunstplant 100 en Alocasia kunstplant die je prima met elkaar kunt combineren.

Designplants bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Designplants. Dat betekent dat wij alle producten van Designplants kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Designplants en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Designplants. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Designplants producten veilig en vertrouwd online bestelt.