Desso Desso&EX

In de collectie Desso Desso&EX tapijten valt genoeg te zien. Er wordt gebruikgemaakt van verschillende printen en kleuren waardoor elk kleed een unieke uitstraling heeft. Het DessoEX 4 tapijt 200x300 blind banderen van Desso is een kleed die je eigenlijk in elke ruimte wel kunt neerleggen. Door het neutrale, prachtige ontwerp komt hij eigenlijk in elke ruimte wel tot zijn recht. Ga je liever voor een variant hierop die net wat kleiner is, maar wel wat weg heeft van dit prachtige tapijt? Dan kan het DessoEX 4 tapijt 170x240 blind banderen misschien wel een mooie aanvulling vormen voor je interieur. Hij geeft je in elk geval warme voeten, dempt het geluid waar nodig en isoleert de warmte in je huis. Zo’n kleed ligt er dus niet alleen maar voor de sier. Ben je benieuwd naar de andere Desso&EX tapijten? Ga maar snel een kijkje nemen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-20 van 20 producten Sorteren op 1-20 van 20 producten Terug naar boven

Allroundspeler Desso

Het Nederlandse Desso produceert al bijna tachtig jaar tapijten en tapijten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Desso ontwerpt zijn producten voor zowel huiselijk als commercieel gebruik. Bij het laatste kun je denken aan tapijtoplossingen voor kantoorpanden, winkels, openbare gebouwen, scholen, banken en zorgcentra. Bovendien ontwikkelde Desso toonaangevende systemen voor kunstgras en de versterking van natuurlijk gras. De collectie van dit Nederlandse label is extra bijzonder omdat Desso zijn producten uitsluitend via geselecteerde dealers levert. Flinders is dan ook erg trots om één van hen te zijn en verkoopt verschillende productfamilies van Desso, waaronder de Desso Desso&EX serie.

Fraaie Desso Desso&EX tapijten

Of je nu van kleur houdt, of niet. De ontwerpers van de DessoEX tapijten hebben overal rekening mee gehouden. Het DessoEX 1 tapijt 200x300 blind banderen van Desso kun je bijvoorbeeld in een grijzige kleur bestellen, maar ook in de kleuren roze, groen en blauw. Deze vier kleuren worden gecombineerd met verschillende geweven dessins en patronen. Blind banderen betekent dat het kleed is afgewerkt met een luxueuze band in een passende kleur. Deze kleden bevatten een vrij rustig patronen. Misschien mag jouw tapijt toch wel wat meer de aandacht opeisen. Dan zou je kunnen kiezen voor het DessoEX 2 tapijt 200x300 blind banderen. Deze kleden bevatten prachtige printen en dessins in combinatie met verschillende kleuren. Hij is 300 centimeter lang en 200 centimeter breed. Zo kun je hier gezellig en knus met het gezin een avondje op doorbrengen. Op de bank mag natuurlijk ook.

Desso Desso&EX bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Desso. Dat betekent dat wij alle tapijten uit de Desso Desso&EX collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Desso Desso&EX tapijt en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Desso. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.