Diesel Drumbox

Diesel staat vooral bekend om de prachtige spijkerbroeken die zij verkoopt. Maar de lampen uit de Diesel Drumbox collectie mogen er ook zijn. Bij het zien van deze lampen heb je het gevoel dat je op een fotoshoot bent beland. De Diesel Drumbox tafellamp zet jezelf of jouw interieur in de schijnwerpers. Zet deze lamp in de hoek van je woonkamer neer of op jouw tafel en je creëert direct een fashionable effect. Ga jij voor mooie heldere verlichting? Kies dan voor de kleur wit. Voor een wat sterker contrast tussen de stof en het licht kies je voor de kleur grijs. De lamp heeft een kabel van maar liefst 380 centimeter. Zo kun je hem eenvoudig overal naartoe verplaatsen. Deze lamp geeft je niet alleen het gevoel alsof je een model bent, maar laat je ook betoveren door de andere lampen uit deze serie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Diesel

Het merk Diesel ken je waarschijnlijk van de stoere spijkerbroeken en mode-items. Dit is ook waar het merk in 1978, als pionier op het gebied van denim, mee van start ging. Tegenwoordig is Diesel een wereldberoemd merk dat een waardige tegenhanger vormt van de luxe merken wereldwijd. Sinds een paar jaar kijkt Diesel ook buiten de grenzen van de mode. Samen met bekende designlabels, zoals Foscarini en Moroso, heeft Diesel een interieurcollectie op de markt gebracht. In alle ontwerpen zie je duidelijk de kenmerken van Diesel terug.

Diesel Drumbox: zet de spotlight maar aan!

Zet de Diesel Drumbox vloerlamp aan en je interieur krijgt meteen een boost. Niet zomaar een boost, maar een prachtige lichtexplosie. Je kunt de richting van deze lamp zelf bepalen. Het licht kan omhoog schijnen of naar beneden. De kap van deze lamp is gemaakt van linnen dat door een speciale coating reflecterend is geworden. Aan ieder detail is gedacht bij deze lamp. De nylon naden zorgen voor een extra accent op de lampenkap. De lamp heeft een hoogte van 143 centimeter en een doorsnede van 64 centimeter. We raden je niet aan om buiten met deze lamp een fotoshoot te houden. Geef jij deze vloerlamp een mooi plekje in je huis?

Diesel Drumbox bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Diesel Drumbox. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Diesel Drumbox collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Diesel Drumbox serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de Diesel Drumbox collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven