Naar boven

Diesel hanglampen

Een Diesel hanglamp is stoer, robuust en gedurfd, precies wat je van Diesel kan verwachten. Stevige natuurlijke materialen zoals canvas, metaal, rubber en glas in combinatie met strakke designs zorgen voor de ruige uitstraling van de Diesel hanglampen. En dat zie je terug bij de Diesel Rock hanglamp. Deze robuuste lamp is geïnspireerd door opengespleten vulkanisch gesteente. Door scherpe hoeken in de ronde lampenkap ontstaat een speelse lichtinval: een ruwe diamant dus! Een echte verrassing is de Diesel Glas hanglamp wit. Deze industriële Diesel hanglamp lijkt zo uit een oude fabriek te zijn gekomen. Maar de Diesel hanglamp verspreidt geen kil licht, het handgeblazen glas geeft juist een warm en sfeervol licht. Bekijk de hele collectie stoere Diesel hanglampen bij Flinders.

Diesel voor in huis

Het merk Diesel ken je waarschijnlijk van de stoere spijkerbroeken en mode-items. Dit is ook waar het merk in 1978 mee begon, als pionier op het gebied van denim. Tegenwoordig is Diesel een wereldberoemd merk, dat een waardige tegenhanger vormt van de luxe merken wereldwijd. Sinds een paar jaar kijkt Diesel ook buiten de grenzen van de mode. Samen met bekende designmerken zoals Foscarini en Moroso heeft Diesel een interieurcollectie op de markt gebracht. In alle ontwerpen zie je duidelijk de handtekening van Diesel terug. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Diesel Fork hanglamp. Deze lamp is verkrijgbaar in de kleuren ivoor en grijs, en heeft een stoere uitstraling door het gebruik van staal en de grote stiksels die je herkent van Diesel spijkerbroeken.

Glashard liegen

Nou, liegen doen Diesel hanglampen niet, maar ze kunnen heel goed hun ware aard verbergen. De Diesel Mysterio hanglamp bijvoorbeeld. Het speelse en intrigerende licht zorgt voor een hypnotiserend effect. Je vergeet zo bijna waar je mee bezig was. Maar als je goed kijkt kun je zijn geheimpje ontdekken: deze Diesel hanglamp is ook gemaakt van glas! De Diesel Crash hanglamp lijkt op het eerste oog thuis te horen in het rock 'n roll leven. Alles doet je aan dat ruige leven denken: niet alleen zijn naam, maar ook zijn uiterlijk als cimbaal van een drumstel. Maar laat je niet misleiden, ook deze hanglamp van Diesel verbergt iets. De lichtbron die te allen tijden zichtbaar is, verraadt zijn geheim: ook deze Diesel hanglamp bestaat deels uit glas.

Je huis zwart maken met Diesel hanglampen

Met zwart maken bedoelen we in dit geval niet lelijke dingen zeggen over je huis. Waar we wel op doelen is zwart toevoegen aan je interieur met de stoere zwarte Diesel hanglampen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Diesel Cage hanglamp. Deze Diesel hanglamp is gebaseerd op de lampen uit de mijnbouw. De elegante handgeblazen lamp zit ‘gevangen’ in een robuuste metalen kooi. En vanuit de mijnen gaan we naar de werkplaats met de Diesel Tool hanglamp. Het materiaal waar deze Diesel hanglamp van is gemaakt, is heel uniek. Rubber is namelijk niet het eerste wat in je opkomt als je aan een lamp denkt. De small versie van deze hanglamp van Diesel doet je zelfs een beetje denken aan de lens van een fotocamera. Een bijzonder designobject dus. En ideaal voor het ‘zwart maken’ van je huis: helemaal als je er meerdere in een groepje hangt!

Diesel hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Diesel. Dat betekent dat wij elke Diesel hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp van Diesel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Diesel hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Diesel hanglampen gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.