Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Diesel

Het merk Diesel ken je waarschijnlijk van de stoere spijkerbroeken en mode-items. Dit is ook waar het merk in 1978, als pionier op het gebied van denim, mee van start ging. Tegenwoordig is Diesel een wereldberoemd merk dat een waardige tegenhanger vormt van de luxe merken wereldwijd. Sinds een paar jaar kijkt Diesel ook buiten de grenzen van de mode. Samen met bekende designlabels, zoals Foscarini en Moroso, heeft Diesel een interieurcollectie op de markt gebracht. In alle ontwerpen zie je duidelijk de kenmerken van Diesel terug.

Van formaat: Diesel Mysterio lampen

Wie weet ben je niet op zoek naar een hanglamp, maar naar een wandlamp of een plafondlamp. Dan zit je in deze Diesel Mysterio serie helemaal goed. Als eerst stellen we je graag voor aan de Mysterio wandlamp van Diesel. Hij oogt misschien wat mysterieus en ondoorgrondelijk en dat klopt ook wel. Toch word je vrijwel direct verleid door de schoonheid van deze lamp wanneer je hem eens goed diep in de ogen aankijkt. Het is in elk geval een feestje om deze lamp aan welke wand dan ook op te hangen. Zet je je plafond graag in de spotlight? Daar weet de Diesel Mysterio plafondlamp wel raad mee. Deze lamp heeft een hoogte van 11 centimeter en een diameter van 31 centimeter. Afhankelijk van de lichtbron die je aanschaft, kun je deze plafondlamp dimmen tot de lichtintensiteit die je nodig hebt. 

Diesel Mysterio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Diesel. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Diesel Mysterio collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Diesel Mysterio serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de Diesel Mysterio collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.