Diesel Pylon

De Diesel Pylon lampen hebben een industrieel karakter, maar geven je woning toch ook een huiselijk gevoel mee. De lampenkap van een Diesel Pylon lamp is gemaakt van linnen waardoor er een schitterend, warm effect ontstaat wanneer je de lamp aanzet. Voor welke lamp je ook kiest, je geeft je interieur in elk geval eenvoudig een warme sfeer mee. Een mooi voorbeeld uit de collectie is de Diesel Pylon hanglamp. Door de combinatie van twee stijlen komt deze lamp in vrijwel elke ruimte tot zijn recht. Je kunt deze hanglamp een mooi plekje geven boven je eettafel, salontafel of werktafel. Hij heeft een diameter van 54 centimeter en een hoogte van 44 centimeter. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de andere verlichting uit deze collectie? Laat je dan maar gauw verrassen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Diesel

Het merk Diesel ken je waarschijnlijk van de stoere spijkerbroeken en mode-items. Dit is ook waar het merk in 1978, als pionier op het gebied van denim, mee van start ging. Tegenwoordig is Diesel een wereldberoemd merk dat een waardige tegenhanger vormt van de luxe merken wereldwijd. Sinds een paar jaar kijkt Diesel ook buiten de grenzen van de mode. Samen met bekende designlabels, zoals Foscarini en Moroso, heeft Diesel een interieurcollectie op de markt gebracht. In alle ontwerpen zie je duidelijk de kenmerken van Diesel terug.

Diesel Pylon lampen op de hoogte die je wenst

De lampen uit de Diesel Pylon collectie laat je de hoogte ingaan op de manier zoals jij het voor ogen hebt. Dit geldt ook voor de Pylon hanglamp die een snoerlengte van 190 centimeter heeft. Zo kun je zelf bepalen hoe hoog de hanglamp moet hangen. De Diesel Pylon vloerlamp is ook lekker flexibel. Hij is namelijk in hoogte verstelbaar met een minimale hoogte van 131 centimeter en een maximale hoogte van 165 centimeter. De lampenkap heeft een hoogte van 44 centimeter en een breedte van 54 centimeter. Het onderstel is 50 centimeter breed. Zie je hem al staan naast je bank bijvoorbeeld? De prachtige lampenkap en het fantastische onderstel geven je interieur een nieuwe dimensie mee. Oftewel: zij zullen regelmatig wat extra aandacht van jou of je visite vragen. Dat is niet erg hoor, want het is een genot om naar deze lamp(en) te kijken.

Diesel Pylon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Diesel. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Diesel Pylon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Diesel Pylon serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de Diesel Pylon collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven