Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Speciale samenwerking

Diesel is vooral bekend van haar spijkerbroeken en horloges, maar sinds een paar jaar verkoopt dit stoere merk ook lampen. Voor deze Diesel Home Collectie, ‘Succesful Living from Diesel’, ging het merk een samenwerkingsverband aan met Foscarini, de bekende verlichtingsfabrikant. Foscarini heeft een collectie designlampen ontworpen waarin je de echte 'Diesellook' terugvindt. Verwacht geen designlampen van spijkerstof, maar moderne, stoere verlichting gemaakt van bijzondere materialen. De materialen als stof, metaal, verchroomd glas en rubber zorgen voor een unieke design verlichting collectie. Onder de Diesel tafellampen zijn nu al designiconen te herkennen!

Zwarte Diesel tafellampen met een uniek design

Kenmerkend voor de Diesel tafellampen is wel het originele design. Een voorbeeld is de Diesel Fork tafellamp. De inspiratie voor deze lamp is uit het buitenleven gehaald. De stoere, ruige look ontstaat door de metalen ringen en het gebruik van canvas. Hij wordt jouw (licht)maatje op je bureau of tafel. Een variant op deze lamp is de Diesel Fork Mini tafellamp. Het licht wat hij je geeft is warm en doet je denken aan een zonovergoten ochtend op een heerlijke vakantiebestemming. Niet voor niets geïnspireerd op het buitenleven dus. Het echte outdoor-gevoel is een feit. De Diesel Pipe tafellamp is mooi én modieus tegelijk. Je kunt er een gezellig geheel van maken door meerdere Pipe lampjes bij elkaar te zetten. Het effect is groots. Ga je liever voor een andere vorm lampenkap? Dan kan de Diesel Soft Power Grande tafellamp goed aansluiten bij jouw smaak.

Diesel tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Diesel. Dat betekent dat wij alle Diesel tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Diesel tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Diesel tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.