Gispen Domoor drinkbeker
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Gispen Domoor drinkbeker

  Omschrijving

  De Gispen Domoor drinkbeker is ontworpen door Richard Hutten.

  Oren zijn de enige lichaamsdelen die heel je leven blijven doorgroeien. Kijk maar naar de oren van opa of oma. Deze fijne drinkbeker is zo sterk als een olifant en ligt, dankzij zijn slimme ontwerp, makkelijk in de kinderhand. En door het ontwerp van de Gispen Domoor drinkbeker kunnen kinderen alvast wennen aan de grote oren, die zij later vast ook zullen krijgen.

  De Gispen Domoor drinkbeker is 9,5 centimeter hoog, 25,7 centimeter lang en 7,7, centimeter breed. De drinkbeker is gemaakt van kunststof dat LPDE, weekmaker en BPA vrij is, zodat de kleine er zorgeloos uit kan drinken. De Domoor is te koop in de kleuren blauw, groen, rood, zwart, oranje, wit en paars. Daarnaast is de domoor geschikt voor de vaatwasser. De Gispen Domoor drinkbeker is door de grote handvatten uitermate geschikt voor kleine kinderen.

  Zoek je naast de Domoor drinkbeker van Gispen een andere drinkbeker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Gispen. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Domoor drinkbeker, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Gispen
  Ontwerper Richard Hutten
  Afmetingen (b) 25.7 x (d) 7.7 x (h) 9.5 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Plastic
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Nederland

  Sfeerafbeeldingen

  Gispen Domoor drinkbeker
  Gispen Domoor drinkbeker
  Gispen Domoor drinkbeker
  Gispen Domoor drinkbeker
  Gispen Domoor drinkbeker
  Gispen Domoor drinkbeker

  Klantenreviews

  Zoals verwacht. Gekregen wat er besteld werd.
  3 januari 2018
  Snelle levering en goed op de hoogte gehouden
  20 april 2017
  Echt een leuke beker die Domoor. Mijn zoontje weet er goed mee overweg en knoeit een stuk minder. Dank voor de snelle levering flinders en het leuke kaartje. Mevr. S. Hagen
  Mevr. S. Hagen 30 april 2011
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven