Sorteren op

1-1 van 1 producten

Het verhaal achter Done by Deer

Done by Deer is eind 2014 opgericht en voegde hiermee een absolute aanwinst toe aan de mogelijkheden voor ouders met jonge kinderen in designland. De focus van haar assortiment ligt op kinderen en dan in het bijzonder baby's en peuters. Door continu te innoveren, weten ze fraai design op de markt te brengen met fantastische kleurcombinaties. We hebben het dan over kleur op een subtiele manier verwerken in bijvoorbeeld speelgoed. Het zijn de wat zachtere, minder felle tinten van bepaalde kleuren die je hierdoor goed combineert met alles wat er al in de kinderkamer te bewonderen is. De producten van dit Deense merk vormen bij uitstek de items om de kinderkamer leuk aan te kleden en toch dat stukje minimalisme aan te brengen. Aan elk product voegt het ontwerpersteam functionaliteiten toe die grappig en speels zijn. Precies wat kinderen waarderen op die leeftijd.

Done by Deer: een ontwerpersteam vol ideeën

Helene Hjorth en haar ontwerpersteam ontwerpen alle producten waar Done by Deer je keer op keer weer mee weet te verrassen. Ze zijn continu op zoek naar moderne designtrends en weten deze te verwerken in de producten die ze maken. Stukken waar je niet alleen mee op de kinderkamer kunt pronken, maar die ook absoluut niet misstaan in de woonkamer van je huis. Innovatie staat hoog in het vaandel bij dit team en dat maakt dat ze met elk product weer weten op te vallen tussen de andere kindermerken in designland. Je kunt het kleins aanpakken door voor een mooi stuk babyspeelgoed te kiezen: het Elphee trek speelgoed. Of kies voor het Baby bed 60x120 dat meegroeit met je kind. Dat betekent dat dit product van alle functionaliteiten is voorzien waardoor een peuter er jarenlang plezier van heeft zonder dat je als ouder iets nieuws hoeft te kopen als het om slaapcomfort gaat.

Done by Deer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij alle producten van Done by Deer kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Done by Deer. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.

Done by Deer
Filters
Prijs
>>
<<
   
Update