Naar boven

Over Done by Deer

Done by Deer produceert de mooiste designproducten sinds 2014. De focus van Done by Deer ligt op gezinnen: met name ouders met baby's en dreumesen. Done by Deer innoveert continu waardoor het ontwerpersteam met de tijd meegaat en jou de mooiste producten kan bieden. Het Deense merk Done by Deer werkt met fraaie designs en vrolijke kleurcombinaties. Ze gebruiken zachte tinten van de mooiste kleuren waardoor de producten een lieflijke en vriendelijke uitstraling krijgen. De producten van Done by Deer vormen de perfecte aanvulling voor de kinderkamer. Elk item heeft iets functioneels, grappigs en speels. Precies wat kinderen in die leeftijdscategorie nodig hebben. De Done by Deer Croco loopwagen prikkelt de zintuigen. De lieve krokodil helpt jouw kind op eigen benen te staan door een helpende hand aan te bieden. Alle spulletjes kunnen gewoon meegenomen worden.

Vrolijk Done by Deer speelgoed

Wanneer jouw baby aan het opgroeien is, doe je niks liever dan urenlang samen spelen. Soms heb je als ouder wel behoefte aan een momentje voor jezelf. Dan is de Done by Deer Activity baby gym speelgoed je beste vriend. Vol vertrouwen leg je je kind op het matje en laat je hem lekker spelen. De dieren en spiegeltjes zorgen ervoor dat je kind zich goed kan vermaken en jij er het komende uur geen omkijken naar hebt. Het speelgoed is in drie verschillende varianten verkrijgbaar. Zo zit er een blauwe, roze en grijze kleur tussen. Dit is ook het ideale cadeau voor een toekomstig gezinnetje. Zie je jouw kindje al lachend spelen terwijl je het beste uitzicht hebt met een glaasje koffie in je hand?

Done by Deer speelgoed bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Done by Deer. Dat betekent dat wij al het Done By Deer speelgoed kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.