Snoerboer Donkergroen strijkijzersnoer
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Snoerboer Donkergroen strijkijzersnoer

  Omschrijving

  Dit is het Snoerboer Donkergroen strijkijzersnoer.

  Soms is geel het nieuwe roze of blauw het nieuwe bruin. Met groen heb je geen gedoe, groen moet je gewoon altijd doen. Kies bijvoorbeeld voor een groen accent met het Donkergroen strijkijzersnoer van Snoerboer. Hiermee geef je de lamp in de woonkamer, keuken of hal een fris en tegelijkertijd retro effect. Je lamp mag ook wel eens een leuk accessoire hebben. Gegarandeerd kreukvrij.

  Het Donkergroen strijkijzersnoer van Snoerboer is leverbaar op 2, 3, 4 of 6 meter lengte. De diameter van het snoer is 5,5 millimeter. Het snoer is met donkergroene stof omwonden. Dit snoer is tweepolig, dus zonder aardedraad. Let wel op, tweepolige snoeren zijn niet geschikt voor geaarde apparaten zoals radio’s, strijkbouten of broodroosters. Lampen zijn meestal niet geaard, maar controleer voor de zekerheid of jouw lamp geaard is.

  Zoek je naast de Donkergroen strijkijzersnoer van Snoerboer een andere snoer van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Snoerboer. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Donkergroen strijkijzersnoer, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Specificaties

  Merk Snoerboer
  Productsoort (filter) Snoerboer strijkijzersnoer
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Plastic, Stof
  Garantie In overleg
  Herkomst Nederland
  Opmerking Het aantal meter dat je in je winkelwagentje plaatst, krijg je in één stuk snoer thuis.

  Sfeerafbeeldingen

  Snoerboer Donkergroen strijkijzersnoer
  Snoerboer Donkergroen strijkijzersnoer

  Klantenreviews

  Krijg tegenwoordig meer complimentjes over dit snoer dan over m'n lamp...
  Michelle 6 februari 2015
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven