Ferm Living The Dorm poppenhuis
Nog 1 op voorraad
 
€ 95,-
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living The Dorm poppenhuis

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Dorm houten speelhuis.

De good old letterbak in een nieuw jasje. The Dorm houten speelhuis laat je fantasie werken. Richt dit huis helemaal in zoals je wilt. Dingen die je normaal op zolder zou zetten, kun je nu in de woonkamer kwijt of andersom. Of maak een kleine expositie van dierbare dingen en souvenirs van je reizen. The Dorm houten speelhuis van Ferm Living is gemaakt van triplex berkengevoerd in groen. In het roze is hij er ook een maatje kleiner. Allebei de speelhuizen zijn eigenlijk net zo leuk voor kinderen als volwassenen.

The Dorm poppenhuis van Ferm Living is gemaakt van triplexhout in een gerookte houtkleur. Het heeft een breedte van 35 centimeter en een hoogte van 75 centimeter. Er zitten boorgaten in voor schroeven om het aan de muur te kunnen hangen.

Zoek je naast de The Dorm houten speelhuis van Ferm Living een andere speelhuis van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de The Dorm houten speelhuis, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

EAN 5704723230502
Afmetingen (b) 35 x (h) 75 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Berken (hout)
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Productsoort (filter) Ferm Living poppenhuzien
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living The Dorm poppenhuis
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven