Hay Dot Carpet vloerkleed big blue
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Hay Dot Carpet vloerkleed big blue

  Omschrijving

  De Big Blue van Hay is ontworpen door Scholten & Baijings.

  Het Hay Dot Carpet vloerkleed big blue is een vloerkleed met ballen. Vilten bollen met de hand gerold, elk met meer dan duizend balletjes per vloerkleed, vormen de basis. Deze zijn vervolgens met de hand aan elkaar genaaid. Je moet wel even bijkomen als je aan al dat werk denkt. De rustige basiskleur van het kleed leidt je dan gelukkig niet opeens af. Dankzij de felgekleurde wordt dit vloerkleed toch niet saai.

  Het Hay Dot Carpet vloerkleed big blue is verkrijgbaar in drie afmetingen. Maat small is 100 centimeter lang en 80 centimeter breed. Maat medium heeft een lengte van 170 centimeter en een breedte van 120 centimeter. En maat large komt met een lengte van 200 centimeter en een breedte van 150 centimeter. Het vloerkleed is gemaakt van 100% nieuwe wol, de kleur is beige met felblauw.

  Dit vloerkleed is onderdeel van de Hay Dot Carpet serie.

  Zoek je naast de Dot Carpet Big Blue kleed van Hay een andere kleed van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Hay. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Dot Carpet Big Blue kleed, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  product_soort_filter product_family
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Wol
  Garantie 2 jaar (excl. stoffering)
  Merk Hay
  Productsoort (filter) Hay vloerkleden
  Productfamilie Hay Dot Carpet
  Herkomst Denemarken
  Ontwerper Scholten & Baijings
  Opmerking Onderhoud: Met krachtige stofzuiger te reinigen. Let op: de levertijd van Hay vloerkleden is langer dan de standaard levertijd van Hay. Circa 8 weken.

  Sfeerafbeeldingen

  Hay Dot Carpet vloerkleed big blue
  Hay Dot Carpet vloerkleed big blue
  Toon meer producten Toon minder producten

  Klantenreviews

  De nieuwe wol is heerlijk zacht, alsof je een lammetje aait :D
  Matthijs 15 april 2015
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven