Hay Dot Carpet vloerkleed poppy red
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Hay Dot Carpet vloerkleed poppy red

  Omschrijving

  De Dot Carpet Poppy Red van Hay is ontworpen door Scholten & Baijings.

  Dot Carpet Poppy Red is een carpet met ballen. Vilten bollen, elk met meer dan duizend balletjes per vloerkleed, vormen de basis. Deze zijn met de hand aan elkaar genaaid. Het carpet is er in verschillende afmetingen en kleuren, met namen die de geest prikkelen.

  Het Hay Dot Carpet Poppy Red vloerkleed is gemaakt van 100% wol. Reinigen doe je met een krachtige stofzuiger. Je kunt kiezen uit 3 afmetingen: 80 x 100 cm, 120 x 170 cm en 150 x 200 cm. Naast de Poppy Red zijn er nog 7 andere Dot varianten.

  Dit vloerkleed is onderdeel van de Hay Dot Carpet serie.

  Zoek je naast de Dot Carpet Poppy Red kleed van Hay een andere kleed van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Hay. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Dot Carpet Poppy Red kleed, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Wol
  Garantie 2 jaar (excl. stoffering)
  Merk Hay
  Productsoort (filter) Hay vloerkleden
  Productfamilie Hay Dot Carpet
  Herkomst Denemarken
  Ontwerper Scholten & Baijings
  Opmerking Onderhoud: Met krachtige stofzuiger te reinigen. Let op: de levertijd van Hay vloerkleden is langer dan de standaard levertijd van Hay. Circa 8 weken.

  Sfeerafbeeldingen

  Hay Dot Carpet vloerkleed poppy red
  Hay Dot Carpet vloerkleed poppy red
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven