Ferm Living Drawing birds muursticker
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 80 83 705 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Ferm Living Drawing birds muursticker

Omschrijving

De Drawing birds muursticker is van het merk Ferm Living.

Haal de lente in huis met de Drawing birds muursticker van Ferm Living. Het zijn geen vroege vogels die je wakker fluiten als de zon opkomt, maar ze zorgen wel voor een gezellige sfeer in huis. De vogels hebben allemaal iets eigens, de een een streepje, de ander een stippeltje, weer een ander een kuifje. De Drawing birds muursticker is verkrijgbaar in zwart. De muursticker is er ook in andere dessins zoals een cactus, een boom en wat fladderende veertjes.

Muurstickers van Ferm Living zijn geschikt voor alle gladde oppervlakken. Denk aan een muur, plafond, meubel, ijskast of raam. De muursticker kun je eenvoudig aanbrengen, maar ook weer verwijderen en hergebruiken. Bekijk de instructievideo voor handige tips. In de verpakking vind je een heldere plakinstructie evenals een "teststicker".

Zoek je naast de Drawing birds muursticker van Ferm Living een andere muursticker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Drawing birds muursticker, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

EAN 5704723177012
Afmetingen (b) 50 x (h) 50 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Vinyl
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Productsoort (filter) Ferm Living muurstickers
Herkomst Denemarken
Opmerking Het formaat van de Drawing birds verstelbaar.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Drawing birds muursticker
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven