Kartell Dune Tray dienblad | FLINDERS verzendt gratis
Kartell Dune Tray dienblad
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Dune Tray dienblad

  Omschrijving

  Het Kartell Dune Tray dienblad is ontworpen door Mario Bellini.

  Een dienblaadje dat het onthouden waard is. Met de Dune tray van Kartell serveer je je drankjes vanaf een echte eyecatcher. De Dune tray mag van ons op een presenteerblaadje! Wat is het nut van een dienblad als het geen emoties losmaakt bij wie ernaar kijkt, het gebruikt of eraan denkt?

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Wat is het nut van een dienblad als het alleen maar dient om dingen te dragen? Het doorschijnende polymeer van deze dienbladen - van binnenuit gemaakt - heeft verschillende kleur- en lichtintensiteiten. Hierdoor wordt een magische driedimensionale illusie gecreëerd op het blad waar glazen en kopjes worden gezet. Deze dienbladen bevatten een bewegende beeldenstroom. Zoals een bergrivier, een lavastroom, een vuurvlam. Beelden die tot leven worden geroepen door de spelingen van de wind en het licht. Zoals de golven in de zee, de duinen in de woestijn, de glanzende weerkaatsingen van zijde. Deze dienbladen, in de kleuren van de regenboog, zijn de eerste onderdelen van een reeks kleine voorwerpen. Bedacht en ontworpen om onverwachte emoties te schenken. 

  Zoek je naast het Dune Tray dienblad van Kartell een ander Dienblad van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Dune Tray dienblad, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PMMA (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell accessoires, Kartell dienbladen
  Bijlagen Productinformatie
  Ontwerper Mario Bellini
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Dune Tray dienblad
  Kartell Dune Tray dienblad

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven