Dutchbone bijzettafels

Rond, vierkant, hoog, laag, kunstig, elegant of een combinatie ervan? De serie Dutchbone bijzettafels is door haar buitengewone ontwerpen een genot om naar te kijken. Bijzettafels zijn niet alleen functioneel, maar kunnen een lege plek in een ruimte perfect vervullen en compleet maken. Een Dutchbone bijzettafel komt goed van pas naast je bank of juist een set van drie bij elkaar die samen als salontafel fungeren. Je kunt het helemaal naar je eigen wens invullen. Als je voor die laatste optie kiest, brengt de Dutchbone Alim bijzettafel set van 3 je misschien wel op ideeën. Door de verschillende hoogtes en kleurtjes creëer je al gauw een speels geheel. Je kunt ze zelfs nog aankleden door je favoriete bloemen, kandelaar of dienblad erop te zetten. Ontdek met welke Dutchbone bijzettafels we jou nog meer kunnen verrassen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 41 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 41 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Dutchbone

Dutchbone staat bekend om een uitgebreide collectie meubels. Van bijzettafels tot stoelen en van vloerkleden tot tafels. Je vindt eigenlijk alles om je woning op een industriële, landelijke en stijlvolle manier in te richten. Om tot deze prachtige ontwerpen te komen, reist het designteam van Dutchbone de hele wereld over. Ze gaan in gesprek met ambachtslieden uit deze landen en proberen deze input te verwerken in hun producten. Het unieke aan deze producten is daarom wel dat er verschillende elementen van over de hele wereld in worden verwerkt. En dat vaak in combinatie met warme, aardse kleuren waardoor ze al gauw een sfeervolle aanwinst vormen voor in je interieur. Kortom, een merk in ons assortiment waar we trots op zijn door al die unieke kenmerken.

Een variërende mix Dutchbone bijzettafels

Het is je vast al opgevallen dat het designteam van Dutchbone haar uiterste best heeft gedaan om aan ieder zijn of haar wensen te voldoen met dit uitgebreide aanbod. Zo geeft de Dutchbone Boss bijzettafel 51 door haar slanke, opengewerkte frame een ruimtelijk effect mee. Ideaal als je optisch ruimte wilt creëren. Door het marmeren tafelblad straalt deze bijzettafel bovendien luxe uit en is het al gauw een waar pronkstuk in je interieur. Ga je liever voor een tikkeltje robuust? De Kraton bijzettafel 60 van Dutchbone voldoet dan misschien wel aan jouw verwachtingen. Het unieke aan deze bijzettafel is wel dat het hout van het tafelblad in Indonesië is gevonden. Al een mooi plekje in gedachte?

Dutchbone bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.