Sorteren op

1-4 van 4 producten

Over Dutchbone

Dutchbone is een van origine Hollands merk dat gevestigd is in het Noord-Hollandse plaatsje Westzaan. Hoewel de omgeving vol weilanden een heerlijk rustige en inspirerende omgeving is, durft Dutchbone verder te kijken. Het team van ontwerpers haalt zijn inspiratie onder andere uit de reizen die ze gezamenlijk maken. Hierdoor maken de designers van Dutchbone kennis met de cultuur en de gebruiken van andere plekken wat zorgt voor een flinke dosis inspiratie. De opgedane inspiratie en kennis worden vervolgens in Westzaan verwerkt in een nieuw ontwerp. Dit resulteert in een diverse collectie meubilair dat wereldse en historische invloeden combineert met de landelijke en robuuste elementen van het Hollandse plattenland. Wil je meer zien van de collectie van Dutchbone? Kijk dan ook eens bij de andere hanglampen van Dutchbone.

Schitterende Dutchbone Cooper lampen in alle maten

Het feit dat de lampen uit de Dutchbone Cooper collectie zijn behangen met allerlei koperen plaatjes heeft nog een hele fijne bijkomstigheid. De honderden plaatjes koper weerkaatsen namelijk allemaal invallende lichtstralen. Doordat het licht dat op de ronde Cooper Round hanglamp 30 met verschillende hoeken op de koperen plaatjes valt, ontstaat een schitterend geheel. Hang hem dus bij voorkeur in een ruimte met veel ramen of in de buurt van een andere lamp. Zo komt zijn reflecterende karakter extra goed tot zijn recht. Ben je fan van de Cooper Round hanglamp 30 en de Cooper Medium hanglamp, maar zijn deze exemplaren naar jouw smaak iets te klein? Maak je dan geen zorgen, want Dutchbone heeft ook een groter exemplaar in de vorm van de Cooper Round hanglamp 40.

Dutchbone Cooper bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle producten uit de Dutchbone Cooper collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.