Dyreskinn

Het Nederlandse designlabel Dyreskinn heeft een collectie met onder meer schapenvachten en zitkussens. Zo’n schapenvacht vind je in tal van verschillende formaten, vormen en kleuren. Het zijn stuk voor stuk natuurproducten waardoor geen enkele vacht hetzelfde is en je dus hoe dan ook een uniek item in huis haalt. Heb jij al een favoriet op het oog? Los van deze voordelen ben je er in elk geval zeker van dat een schapenvacht wel degelijk voor extra sfeer zorgt op de plek waar jij dat nodig vindt. Voor iemand die genoeg ruimte in huis over heeft voor een fraai schapenvacht, is de Dyreskinn Schapenvacht XL een optie. Deze heeft een lengte van 130 centimeter en een breedte van 90 centimeter. Geef hem een mooi plekje op je fauteuil, pak er een boek bij en schenk je favoriete drankje in. Zo is het plaatje compleet en relax jij optimaal. 

Flinders is dealer van

Sorteren op
Toon als:

1-1 van 1 producten

Dyreskinn design

In eerste instantie denk je vast niet dat Dyreskinn uit Nederland komt. Dat is niet gek, want Dyreskinn is Noors en betekent dierenvacht. Dat verklaart een hoop. Dit designlabel laat zich inspireren door Scandinavische interieurontwerpers om zo de mooiste, ecologische schapenvachten aan hun collectie te kunnen toevoegen. Zo’n dierenvacht is uitermate geschikt om een ruimte in je woning wat extra sfeer, kleur en comfort te geven. We hebben het niet zomaar over dierenvachten. Doordat het natuurproducten zijn, is geen enkel exemplaar hetzelfde. Elke vacht is een restproduct en het is daarom ook goed om te weten dat de schapen niet specifiek voor de vacht zijn gedood. Het doel van Dyreskinn is vooral om continu te vernieuwen, de manier van productie telkens weer te optimaliseren en hierin een manier te vinden om zo milieuvriendelijk mogelijk aan de slag te gaan. Doordat elke dierenvacht betaalbaar is, heb je al gauw een fraai woonaccessoire in je woning of tuin.

Een Dyreskinn schapenvacht naar jouw smaak

De collectie Dyreskinn schapenvachten is vrij groot waardoor het niet moeilijk is om een exemplaar te vinden die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. De Dyreskinn Schapenvacht Icelandic is daar een mooi voorbeeld van. Deze vacht is in maar liefst dertien verschillende kleuren verkrijgbaar. Van roze tot blauw en van wit tot zwart. De keuze is aan jou. Zo’n vacht komt uitstekend tot zijn recht in een landelijk interieur, maar in een woning met een andere stijl past hij ook prima. Wil jij graag een schapenvacht in een neutrale kleur? Dan is de Dyreskinn Schapenvacht misschien wel een product die jouw interieur helemaal afmaakt. De kleuren bruin, wit, grijs of zwart combineer je eenvoudig in welke ruimte dan ook. Een zitkussen in de vorm van een schapenvacht is ook mogelijk. Een extra mogelijkheid om jouw zitmeubel om te toveren tot een comfortabel geheel.

Dyreskinn bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dyreskinn. Dat betekent dat wij alle producten van Dyreskinn kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Dyreskinn. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij leveren bovendien gratis in de Benelux. 

Dyreskinn
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad
Naar boven