Ferm Living Edward muziekmobiel
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 80 83 705 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Ferm Living Edward muziekmobiel

Omschrijving

De Edward muziekmobiel is van het merk Ferm Living.

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor jouw kleintje. Laat je kindje in slaap vallen met het vertederende deuntje van de Edward muziekmobiel van Ferm Living. Binnenin Edward bevindt zich het muziekapparaat, dat ‘Lullaby’ van Brahms speelt. Heerlijk rustgevend en ook nog eens leuk om te zien!

De Edward muziekmobiel van Ferm Living is gemaakt van 100% biologisch katoen en gevuld met polyester. De illustratie is gemaakt door Ulrika Gustafsson en Plingsulli. De mobiel heeft een breedte van 10 centimeter en een hoogte van 15 centimeter. Alle muziekmobiels van Ferm Living zijn CE-gekeurd en goed bevonden, dus veilig voor de kinderkamer. Tevens heeft deze mobiel het OCS-keurmerk (Organic Content Standard). Om hem schoon te maken kun je over de mobiel wrijven met een vochtige doek.

Zoek je naast de Edward muziekmobiel van Ferm Living een andere muziekmobiel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Edward muziekmobiel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Afmetingen (b) 15 x (h) 10 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Productsoort (filter) Ferm Living muziekmobiel
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Edward muziekmobiel

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven