EMU lampen

EMU buitenlampen vormen de finishing touch voor elk(e) tuin of terras. De buitenlampen van EMU staan onder andere bekend door hun gave. Zij brengen het gevoel van binnenverlichting naar buiten. En dat geeft een fijne en vertrouwde sfeer. Als het wat donkerder wordt, wil niemand hebben dat de charme van je tuin verloren gaat. Een goede buitenlamp van EMU is hiervoor de oplossing. Het stijlvolle en strakke design laat de tuin weer tot leven komen. De Cone Big buitenlamp LED is een gemoderniseerd design dat je laat genieten van de vintage sfeer. Alle producten van EMU zijn gemaakt van stevige materialen. Zo kun je zorgeloos genieten van de lange zomeravonden. Naast deze lamp bevat de Cone serie nog een aantal andere buitenlampen in dezelfde stijl. Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Actie: -25% op alle voorradige producten van Emu

Je ontvangt nu 25% korting op alle voorradige producten van Emu.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

EMU tuinmeubilair

Sinds 1951 is EMU de specialist op het gebied van tuinmeubels. Het Italiaanse merk heeft een tijdloos en degelijk karakter. De producten creëren een knus en warm gevoel waardoor iedereen naar de buitenlucht verlangt. Een extra pluspunt van dit designmerk is dat het goed betaalbaar is. De materialen zijn heel sterk en kunnen gemakkelijk allerlei soorten weeromstandigheden doorstaan. De tuinmeubelen van EMU toveren je tuin of terras om in een heerlijke verblijfplaats. Neem bijvoorbeeld de Cone Floor buitenlamp LED van EMU. Deze buitenlamp haalt het warme gevoel van binnen naar buiten. De staande lamp is geïnspireerd op een vintage design van lampen uit 1950. Door een moderne tint toegevoegd te hebben, is de buitenlamp een prachtstuk geworden.

Magische EMU buitenlampen

Twee indrukwekkende ontwerpers bij EMU zijn Chairmonte en Marin. Ze hebben beide een enorme passie voor industriële producten en dat zorgt voor een goede samenwerking. Voor hun werk krijgen ze veel erkenning en bewondering. Zo werden een aantal van hun ontwerpen tentoongesteld in bekende musea. De twee ontwerpers hebben ook de EMU Cone Floor vloerlamp LED ontworpen. Ook hier zijn de kenmerken van het merk terug te zien. Het strakke design met de klassiekere uitstraling. Super gaaf om op te hangen boven de eettafel. Een echte eyecatcher die elke plek buiten een spectaculaire draai zal geven. De buitenlampen van EMU zijn ook leuk om te combineren. Meerdere lampen zullen de tuin nog meer met elkaar verbinden waardoor het een geheel vormt.

EMU buitenlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EMU. Dat betekent dat wij alle EMU buitenlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.