Emu Cone

We zijn vooral gewend buiten te zijn wanneer de zon nog schijnt. Zodra het donker wordt, lokt de knusheid van de woonkamer, de gezellige lampen en de comfortabele meubels ons naar binnen. Eigenlijk is deze gedachte inmiddels een beetje achterhaald. In ieder geval wat die gezellige lampen betreft. De Emu Cone serie brengt de huiselijkheid van binnen naar buiten toe. Geïnspireerd op de lampenkappen die we vooral kennen uit de jaren 50. Neem de Cone Small tafellamp LED, het elegante vintage silhouette is omgetoverd tot een moderne tafellamp. De vorm is uitgerekt waardoor het model enige beweging heeft gekregen en toch modern aanvoelt. Vergis je dus niet als je van binnen naar buiten kijkt en door de lampen denkt dat het buiten heel hard waait, grote kans dat het gewoon windstil is.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Emu kwaliteit en elegantie

Emu is een merk met sterke Italiaanse roots. Ze hebben als doel het buitenleven dat de Italiaanse cultuur rijk is over de hele wereld te verspreiden. Vandaar dat ze gespecialiseerd zijn in tuinmeubelen en accessoires. De producten zijn ontworpen in samenwerking met bekende internationale ontwerpers. De producten zijn een combinatie van functionaliteit, esthetiek, technologische ontwikkelingen en kwaliteit. Het zijn elegante en unieke producten met een tijdloos karakter. Geschikt voor thuis maar ook voor openbare ruimtes. Zo zijn ook de lampen uit de Cone serie uiterst geschikt wanneer je licht en sfeer zoekt voor op het terras van een hotel of restaurant.

Huiselijk buitenleven met Emu Cone lampen

Heb je al een goede loungeset voor je buitenruimte waar je eigenlijk de hele dag door op wil hangen? Ook wanneer de zon onder is? Een boek lezen of desnoods nog wat voor werk voorbereiden? Dat gaat natuurlijk niet met enkel wat gezellig kaarslicht of een lichtsnoer. Gelukkig heeft Emu de Cone Floor vloerlamp LED voor je ontworpen. Een prachtige staande leeslamp waardoor je buitenruimte meteen als een woonkamer aanvoelt. Wil je liever je eetkamer naar buiten halen? Hang dan de Cone Hanging hanglamp LED boven je buitentafel. Je huis lijkt met deze producten ineens veel meer leefruimte te hebben. Leefruimtes met een nostalgisch tintje maar die door de uitgesproken vorm ook zeker voor een modern karakter zorgen.

Emu Cone bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Emu Cone serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.