Actie: -20% op alle voorradige producten van EMU

Je ontvangt nu 20% korting op alle voorradige producten van EMU.

Emu: Italië op zijn best

Sterke Italiaanse roots en 69 jaar ervaring in de designwereld is het recept voor een succesvol designmerk. De buitencollecties van Emu worden gecreëerd voor elke situatie. Voor zowel zakelijk als privé. Verschillende settingen als terrassen, in de tuin of andere plekken op de wereld en dan uiteraard met meubels in uiteenlopende stijlen. Zo zit er voor ieder wat wils tussen. Dit is dan ook de missie van het bedrijf. Ze willen de Italiaanse cultuur van het leven in de open lucht naar buiten brengen door kenmerkende meubels te produceren die traditie, technologische innovatie en kwaliteit combineren. Bekende designers als Arik Levy, Christophe Pillet en Paola Navone helpen hieraan mee door krachtig design, harmonieuze stijlen en herkenbare vormen te combineren met de beste technologieën. Emu neemt namelijk geen genoegen met minder en werkt alleen met de meest geavanceerde technologieën en productiematerialen. Daar worden wij alleen maar blij van.

Florent Coirier vs. Emy Lyze collectie

Ontwerper Florent Coirier is geboren in Nantes in 1983 en woont en werkt op dit moment in Parijs. Na zijn afstuderen op design aan de ENSAAMA Olivier de Serres haalde hij zijn Bachelor of Design en een master aan het Birmingham Institute of Art and Design in Engeland. Hierna ging hij weer terug naar Frankrijk waar hij zijn eigen studio opzette bij Montmartre. Hij ontwerpt eenvoudige producten met sterke details die altijd praktisch en functioneel moeten zijn. Zijn collecties bestaan uit talloze producten die stuk voor stuk tijdloos zijn, maar toch een unieke touch hebben. Zijn motto? “We believe in the object with meaning and gives meaning to everyday life”. Deze zin slaat ook zeker op de Lyze tuincollectie voor Emu. Deze bestaat uit drie eenvoudige stoelen met interessante rugleuningen. De rugleuning is de sleutel tot succes voor deze tuinstoelen aangezien de simpele lijnen en roestvrijstaal een mooie basis vormen.

Emu Lyze bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij elk product uit de Emu Lyze collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.